RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eidsvig setter rekorder

Foto: Lina Olofsson/PokerStarsBlog.nu
Sist oppdatert:
Trond Erik Eidsvig spilte seg fram til sitt fjerde finalebord i EPT.

22-åringen har spilt seg til pengepremie for fjerde gang i denne sesongens European Poker Tour. Det er en tangering av rekorden til Johnny Lodden.

Finalebordrekord
I Warszawa nådde Eidsvig sitt tredje finalebord på én og samme sesong - og det er i alle fall en rekord han har alene.

- Det er klart det er moro å sette rekorder, men det betyr ikke så veldig mye - annet enn at det er gøy at folk legger merke til det, sier Trond Erik Eidsvig til Nettavisen.

Til slutt endte han på åttendeplass - et godt stykke fra førstepremien på 4,8 millioner kroner. Tyskeren Michael Schulze vant, mens 22-åringen fra Ålesund fikk om lag 450.000 kroner for åttendeplassen.

Åtte millioner
Eidsvig startet denne EPT-sesongen - historiens fjerde - med en femteplass i Barcelona. Deretter fulgte han opp med en fjerdeplass i Dublin, før han tidligere i år ble nummer 37 i København.

Mellom disse imponerende resultatene gikk han helt til topps i Master Classics of Poker i Amsterdam, den største europeiske pokerturneringen utenfor EPT. I tillegg spilte han seg til finalebord i sin første internasjonale turnering, i Skottland. Dermed har han spilt seg til finalebordet i fem av ni internasjonale turneringer. Det er oppsiktsvekkende.

På et drøyt halvår har den unge ålesundgutten spilt inn over åtte millioner kroner i konkurranse med den internasjonale eliten.

Klikk her for å lese flere pokerartikler!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere