Gå til sidens hovedinnhold

- Eierne har inngått en pakt

Avis hevder Liverpool og Manchester United samarbeider for å ikke miste Luis Suarez og Wayne Rooney.

Daily Mail presenterer historien om en uoffisiell pakt mellom to av Premier League aller største rivaler.

Manchester United og Liverpool står begge i fare for å miste en av sine beste spillere til konkurrenter i London. Begge klubbene har amerikanske eiere. Disse kjenner hverandre godt og snakker sammen jevnlig, skriver Daily Mail.

Liverpool-eier John W. Henry og Glazer-familien, som eier Manchester United, er angivelig blitt enig om å avvise alle forsøk på å tvinge gjennom overganger fra Suarez, Rooney eller spillernes representanter.

Mens Uniteds Rooney er sterkt ønsket i Chelsea, har blant andre Arsenal vært ute med følere etter Liverpool-stjernen Suarez.

Ingen av londonklubbene ser ut til å være spesielt nær å få ønskene innfridd. Liverpool selger ikke Suarez til en ligarival, uansett pris, og Rooney kan ifølge avisen glemme en overgang til Chelsea.

Eierne tror strategien kan gi et vendepunkt som vil gi spillerne får mindre makt og mindre mulighet til å bestemme selv hvor de skal spille. Amerikanerne er lei av stjernespillere under kontrakt som relativt enkelt kan få viljen sin med tanke på overganger.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Tottenham-formann Daniel Levy anses også som en alliert i kampen mot spillernes økende makt. Levy nektet i sin tid å slippe Luka Modric til Chelsea og jobber nå febrilsk for å beholde Gareth Bale.

Eneste mulighet for et salg av Luis Suarez skal være hvis en klubb som Real Madrid skulle komme med et bud på nærmere 80 millioner pund. Samtidig skal Paris Saint-Germain eller Monaco var den eneste veien å gå for Wayne Rooney om han skal bort fra Old Trafford.

Liverpool skal ønske seg Juventus-spiss Alessandro Matri til Anfield, men ikke som en erstatter for Suarez. Matri takket tidligere i uka nei til Rafa Benitez' Napoli og vil heller til England.

- Vi kunne ikke erstattet Luis så sent i overgangsvinduet, så rent fotballmessig kan vi ikke selge, uttalte John W. Henry denne uka.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken