RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eirik Bakke tilbake for Leeds

Sist oppdatert:
Eirik Bakke spilte de siste 24 minuttene da Leeds og Aston Villa spilte 0-0 andre juledag. Gamlesjefen David O'Leary ble mottatt som en stor helt på Elland Road.

LEEDS - ASTON VILLA 0-0: Eirik Bakke har ikke vært på banen siden Norge spilte uavgjort mot Romania 11. juni. Fredag kom han inn som innbytter for Dominic Matteo 24 minutter før slutt.

Bakkes vei tilbake har vært lang etter at han gjennomgikk en operasjon for "jumpers knee" i august, skriver NTB. Skaden ble først oppdaget i mars, og den ble forverret da han valgte å spille videre.

Hyllet O'Leary
Mange trodde David O'Leary ville bli møtt med pipekonsert, ettersom klubben under hans ledelse brukte en drøy milliard på spillekjøp - penger klubben fortsatt sliter med å hoste opp.

Men O'Leary ble møtt med jubel fra rundt 300 Leeds-fans da han gikk av spillerbussen utenfor Elland Road før avspark. Og hyllesten fortsatte da han satte seg på gjestebenken like før avspark.

- Jeg var aldri i tvil om hvordan jeg ville bli mottatt. Jeg har aldri hatt problemer med fansen, det vet alle. Det var ikke de som drev meg vekk, sa 45-åringen til PA etter 0-0-kampen.

O'Leary takker fansen for den fantastiske støtten han mener de ga under hans fire år som manager for Leeds. Nå er han imponert over måten de støtter laget sitt på i motgang.

- Laget trenger deres hjelp, og de støtter laget, skrøt O'Leary.

Leeds er nå ubeseiret på fem ligakamper, men ligger fremdeles på nedrykksplass.

- Jeg synes ikke det var noen god kamp, men vi trenger poengene og uavgjort var vel alt i alt rettferdig. Ingen av lagene skapte særlig mange sjanser, oppsummerte Leeds-manager Eddie Gray.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere