RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-Brannhelt blir trener

Sist oppdatert:
Den tidligere Brann-backen begynner beskjedent i 4. divisjonsklubben Bremnes.

(iBergen.no) Stadionyndlingen og den trofaste sliteren Geirmund Brendesæter, som fikk totalt 335 kamper for Brann, er nå ansatt som trener for Bremnes på Bømlo.

Redde stumpene
Ifølge lokalavisen Sunnhordland får den tidligere Brann-spilleren med seg Ståle Stavland og Lars Petter Lie i trenertrioen som skal redde Bremnes fra nedrykk til 5. divisjon. Bømlingene ligger nemlig tredje sist i 4. divisjon avdeling 1 med tre seire, åtte tap og ingen uavgjort etter halvspilt serie. Laget har fattige ni poeng.

Brendesæter forlot Bremnes før 1990-sesongen til fordel for Stord. Før 1991-sesongen tok han steget videre og kom til Brann som spiss, men endte fort opp som høyreback.

Proff i Tyskland
I 1995 ble han solgt til tyske Arminia Bielefeld, men var tilbake i Brann året etter og gav seg ikke som toppspiller før i 2003. I 2004 var han i Bremnes sin A-stall som spiller.

Det spørs om den gamle spissen ikke bør vurdere å snøre på seg skoene igjen også i tillegg til trenergjerningen, Bremnes står nemlig bokført med bare 13 scoringer etter 11 spilte kamper, færrest i avdelingen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere