RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-Brannstjerne blir trener

GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener
GODE GAMLE DAGER: Her er publikumsyndlingene Charlie Miller og Martin Andresen i rødt. Nå er skotten på vei hjem for å bli trener Foto: Lise Åserud/SCANPIX
Sist oppdatert:
Midtbanespilleren annullerer kontrakten sin for å reise hjem.

(iBergen.no) Som sin tidligere i lagkamerat i Bergen og Brann, Robbie Winters, har Charlie Miller hjemlengsel.

Les mer:Her er Branns nye drakt.

Annullerte kontrakten
Nå forlater han belgiske Lierse to år før kontrakten utløper. Skotten ble enige med klubben om å annullere kontrakten hans fredag i forrige uke. Nå skilles de som gode venner.

- Selvfølgelig er det en skam å forlate denne klubben, jeg har hatt en fantastisk tid her. Jeg vil aldri glemme hvordan jeg ble ønsket velkommen her av spillerne, styret og spesielt supporterne av denne fantastiske klubben, skryter Miller til Lierse sin hjemmeside.

Den tidligere Rangers-spilleren drar hjem til Skottland for å finne seg en ny klubb og for å jobbe mot å bli fotballtrener når spillerkarrieren tar slutt.

- En av ligaens største profiler
Klubbens sportsdirektør, Neel De Ceulaer, fremhever Charlie Miller som en av klubbens og ikke minst ligaens aller største profiler. Styreformann i Lierse, Leo Theyskens, kommer visstnok aldri til å glemme skotten.

- Klubben, og spesielt meg selv, er veldig takknemlig overfor Charlie og hva han har betydd for oss. I løpet av den korte tiden han var her la han igjen et uforglemmelig inntrykk på oss og våre supportere. Men det ble for vanskelig for ham, han savner familien sin og spesielt barna, sier styreformann i Lierse, Leo Theyskens, til klubbens hjemmeside.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere