RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-keeper slakter Johnsen

Sist oppdatert:
LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Tidligere landslagskeeper Tom R. Jacobsen er overhodet ikke imponert av Espen Johnsen.

- Keeperlegende? Det tror jeg ikke. Jeg mener at Johnsen bare er kommet med fordi andre er skadet, og det er mangel på gode keepere nå. Jeg vurderer Thomas Myhre som en vesentlig bedre keeper, og tror at andre vil overta landslagsplassen til Johnsen i løpet av kort tid, sier Tom R. Jacobsen til TV 2 Nettavisen.

Jacobsen spilte 26 A-landskamper mellom 1975 og 1983, og spilte blant annet for Vålerenga og Bryne.

Ingen voldsomme kvaliteter
Jacobsen trekker frem Johnsens gode psyke som kanskje hans beste kvalitet, men synes han mangler de helt store kvalitetene.

- Jeg kan ikke se at han har de helt voldsomme kvalitetene. Erik Thorstvedt var stor og sterk, og god på streken. Johnsen har ingen voldsomme kvaliteter, og jeg synes han sliter med tyngdeoverføringen. Han hopper eller er i lufta, og må derfor se visse baller gå forbi seg. Man må heller ikke glemme at det er lettere for ham fordi han spiller på et godt lag, sier Jacobsen.

Samtidig som han hevder at han er mer bekymret for noe helt annet enn Johnsens keeperspill.

- Det vil være fryktelig synd hvis et så lite underholdende lag som Norge fratar Spania plassen, og så skal til EM i Portugal med samme trener. Det vill vært flaut, og jeg ville i hvert fall ikke reist til EM da, sier keeperen.

Uenig med Jacobsen
Tore Antonsen, som stod i mål da Norge slo England 2-1 i 1981, er uenig med sin tidligere kollega. Antonsen skryter av Johnsen.

- Jeg synes han har gjort et kjempebra inntrykk de gangene jeg har sett ham til nå, og ser ikke bort fra at han blir en ny norsk keeperlegende. Han har jo fremtiden foran seg, og keepere blir bedre og bedre frem mot 30-årsalderen. Det virker som om han har stor autoritet allerede, sier Antonsen til TV 2 Nettavisen.

- Jeg stusset over at Rosenborg ikke brukte ham før, men han tok godt vare på sjansen da han fikk den, legger han til.

LES OGSÅ:
Erik Thorstvedt: - Ville ikke byttet
Åge Hareide: - Kan bli en norsk legende

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere