SEVILLA (Nettavisen): Det koster å møte Erling Braut Haaland. Det fikk Sevilla smertelig erfare da de røk hele 0-4 hjemme mot Manchester City på ærverdige Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Nordmannen scoret to av målene og fikk pipekonsert fra Sevilla-fansen på vei av banen da han ble byttet ut etter 70 minutter.

Men 22-åringens pipekonsert var ingenting mot det hjemmelagets spillere måtte tåle da dommeren blåste av kampen. Øredøvende piping, buing og utskjellig var noe av det hjemmesupporterne hadde å by på.

Les også: Har tatt grep etter megasuksessen: – Smart

I Spania er det likevel én spesiell person på tribunen som vekker oppsikt.

For tidligere Sevilla-president José María del Nido ble sett og filmet mens han ropte skjellsord mot nåværende klubbpresident, Pepe Castro, videreformidler El Larguero.

– Trekk deg! Det er din skyld, freste den tidligere presidenten mens han nærmest panisk veivet med armer og ben.

Se eks-presidentens utskjelling her:

Maltraktert av Haaland

Laget fra Sør-Spania har nemlig fått en blytung start på sesongen, og står med ett fattig poeng i ligaen. I helgen røk de 0-3 hjemme mot Barcelona, og tirsdag ble det altså enda verre mot Manchester City.

Les: Haaland-tallene vekker oppsikt: – Bemerkelsesverdig

La Liga-ekspert Petter Veland advarte i forkant av kampen om at det kunne komme til å bli stygt mot City.

– Det er tre ting som er sikkert i livet per i dag. Det er skatt, død og at Haaland kommer til å score mot Sevilla. Det er veldig mye som butter imot for Sevilla akkurat nå, spådde Veland til Nettavisen, og fikk mildt sagt rett.

Sto igjen for å skjelle ut laget

Da lagbussen kjørte fra stadion halvannen time etter kampslutt sto fremdeles et hundretalls supportere igjen for å bue og skjelle ut spillerne og lagets manager Julien Lopetegui.

I spansk presse spekuleres det nå i om Lopetegui snart kan være ferdig etter klubbens verste sesongstart på 41 år.

Isco, som kom til klubben før denne sesongen, forteller likevel at laget støtter den sittende manageren.

– Vi stoler 100% på treneren. Vi har en god tropp, men det reflekteres ikke i resultatene våre. Vi må jobbe videre in mot neste kamp, sa han i pressesonen etter tirsdagens kamp, før han kommenterte supporternes frustrasjon.

– Ingen, spillere eller fans, liker å tape. Men vi må bare jobbe på videre mot neste kamp.

Sevilla-spillernes neste mulighet til å rette opp supporternes inntrykk kommer allerede til helgen. Da møter de Espanyol på bortebane - enten med eller uten Julien Lopetegui ved roret.