*Nettavisen* Sport.

Eks VIF-spiller til Aalesund

TIL AAFK: Johan Arneng er klar for Aalesund Foto: (SCANPIX)

En tidligere Vålerenga-spiller er klar for Aalesund.

30.11.07 12:15

På sin egen hjemmeside bekrefter Aalesund at svenske Johan Arneng har skrevet under på en treårskontrakt på Color Line Stadion.

Kontrakten gjelder fra 1. januar 2008 og strekker seg ut 2011-sesongen.

Johan Arneng har spilt for svenske Djurgården siden 2003, og har også en fortid i blant annet de norske klubbene Raufoss og Vålerenga og italienske Empoli. Han står også bokført med tre A-landskamper for Sverige.

Midtbanespilleren hadde opprinnelig ett år igjen av sin kontrakt med Djurgården. I Aalesund blir han erstatter for Joakim Austnes, som tidligere denne uken ble solgt til Viking for mellom fem og seks millioner kroner.

Aalesunds daglige leder Henrik Hoff møtte Arneng i Sverige onsdag denne uken, og overtalte Arneng til å komme til oransjetrøyene. Men selv om svensken nå er klar for klubben har Aafk ikke avsluttet spillerjakten.

Hoff dro sørover på første fly fra Vigra onsdag, og returnerte samme kveld.

- Vi gir oss selvsagt ikke med dette, vi har en del spillere vi jobber med. Uten at jeg kan si noe om mulighetene for at vi får napp. Jeg må be om forståelse for at vi må holde kortene tett inntil kroppen når vi jobber på nye spillere, det er mange om beinet, sier Hoff til Sunmørsposten.

Klikk her for flere nyheter fra norsk fotball

Klikk her for flere sportsnyheter

Vil du få tilsendt ferske sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag