Borussia Dortmund-spilleren Jude Bellingham er én av de mest ettertraktede midtbanespillerens i fotballverden og til tross for at engelskmannen bare er 18 år gammel, kan det virke som en rekke storklubber ligger langflate etter ham.

Bellingham ble hentet til den tyske klubben fra Birmingham i 2020 og har raskt etablert seg som en viktig spiller i klubben. Han har også rukket å få sin debut for det engelske landslaget og gjort seg bemerket med flagget på brystet.

Borussia Dortmund har vært klare på at de ikke ønsker å selge juvelen neste sommer, men det stopper likevel ikke spekulasjonene om hvor han kan ende opp.

LES OGSÅ: Rangnick har sett seg lei Solskjær-regel. Nå tar han grep

- Kan bli en superstjerne

Klubber som Liverpool, Manchester City og Manchester United blir nevnt.

Tidligere Liverpool-spiller Steve McManaman er klar på at det er spesielt én av disse tre klubbene som virkelig kunne trengt Bellinghams kvaliteter.

- Han har alle kvaliteter som trengs for å bli en superstjerne. Hvis du ser på de lagene som kan hente ham, er det Manchester United som trenger en slik spiller mest. Manchester City har allerede folk som Rodri, Ilkay Gündogan og Bernardo Silva, sier McManaman ifølge Daily Mail.

- Liverpool har Jordan Henderson, Thiago og Fabinho. Det ville selvsagt vært en god signering for dem også, han er en utrolig spiller, men om Liverpool virkelig trenger ham, det er et annet spørsmål, sier han videre.

I tillegg til de rutinerte spillerne McManaman trekker fram hos sin gamle klubb, har Liverpool også unge framtidshåp som Harvey Elliot og Curtis Jones på midtbanen.

- Georginio Wijnaldum dro fra klubben i sommer og folk sa at Liverpool måtte erstatte ham, men det gjorde de ikke. Men så kan det selvsagt skje at Jürgen Klopp selger noen spillere og henter ham, da blir det en annen sak, sier han.

LES OGSÅ: Ny Manchester United-kamp utsatt: - Hadde ikke noe annet valg

- City har plass til ham, men de har allerede en rekke gode spillere i den posisjonen. Der er det en sjanse for at han hadde fått mindre spilletid, mener McManaman.

- United trenger ham virkelig

Ifølge Daily Mail er det likevel Liverpool som skal være favoritt til å sikre Bellinghams signatur, men allerede da unggutten spilte i Birmingham, skal Manchester United ha vært nær ved å sikre signaturen hans.

- Jeg mener at United trenger en midtbanespiller av det kaliberet. Nemanja Matic og Juan Mata nærmer seg slutten av sine karrierer og Paul Pogba kan ende opp med å forlate klubben. Så om det er et lag som virkelig trenger ham, så er det United.

LES OGSÅ: Gerrard-stikk skapte latter: - Hadde hatet det hvis jeg også spilte for Manchester United

Siden overgangen til Borussia Dortmund i 2020 har Bellingham rukket å spille 67 kamper og scoret sju ganger for den tyske toppklubben.

I en alder av 18 år står han allerede bokført med totalt 111 kamper på seniornivå. 18-åringen har også fått ti landskamper for England så langt.