PARIS (Nettavisen): Nordmannens fremtid er blant fotball-Europas mest omtalte de siste månedene. Spekulasjonene rundt 21-åringen kommer heller ikke på noen som helst måte å avta frem mot sommerens overgangsvindu.

Borussia Dortmund-spissen skal ha en utkjøpsklausul som vil være aktiv kommende sommer. Det er dermed ventet at de aller største klubbene vil kjempe en innbitt kamp om Haalands underskrift i 2022.

Blant dem er uten tvil den franske gigantklubben Paris Saint-Germain.

En av klubbens store stjerner Kylian Mbappé kan fort forsvinne til Real Madrid, noe som vil åpne en plass i angrepet ved siden av Lionel Messi og Neymar i Paris. Franskmannen var nær en overgang til Madrid-klubben allerede denne sommeren og det er ventet at Florentino Perez vil gjøre alt han kan for å sikre seg Mbappé neste sommer.

Mangeårig PSG-ekspert Robbie Thomson mener det er svært sannsynlig at Mbappé vil bli å se i en Real Madrid-drakt i fremtiden.

- Jeg vet at Kylian ville elsket å spille for Real Madrid. Hans mål og visjon da han var ung, i tillegg til at Cristiano Ronaldo var favorittspilleren, den karriereplanen inneholder Real Madrid på et tidspunkt, sier Thomson til Nettavisen.

Se videointervju med eksperten øverst i saken!

Les også: Dortmund-topp reagerer på påstander om Haaland: - Bullshit

- Mbappés drøm er Real Madrid

Thomson følger PSG verden rundt for BeIN Sports.

PSG-eksperten trodde Mbappé fort kunne ha forsvunnet fra PSG allerede før Messi ankom klubben.

- Han var veldig nære å slutte seg til dem denne sommeren, for all del. Real Madrid tilbydde mye penger, men jeg tror PSG bestemte at med Messi, Neymar, Di Maria og Veratti, så var dette en mulighet om de beholdt Mbappé. Han har en annen profil enn de spillerne og det gir dem noe ekstra i angrepet, forklarer han videre.

Den franske angriperen bekreftet selv i et intervju med franske L´Equipe forrige uke at han hadde et ønske om å dra, men at klubben gjorde alt for å holde ham igjen. Sportsdirektør Leonardo har senere reagert på måten Real Madrid har opptrådt på.

Nettavisen har sikret seg rettighetene til Ligue 1. Du kan se alle kampene fra Frankrike med et Nettavisen Pluss-abonnement.

Kjøp tilgang her: Se Ligue 1 hos Nettavisen

- Før EM sa jeg til PSG at jeg ikke ønsker å forlenge, og etter EM sa jeg at jeg ønsket å dra. Ambisjonene mine var virkelig for alle å dra videre hånd i hånd - selgende klubb, kjøpende klubb og meg. Nei. Jeg er knyttet til Paris, og hvis jeg hadde reist i sommer så hadde det kun vært til Real, uttalte Mbappé.

Thomson tror likevel ikke at PSG-toppene har gitt opp muligheten om at han blir værende i klubben.

- I tillegg har de 12 måneder å forhandle på. Det er ikke dermed sagt at han vil forlate klubben gratis etter denne sesongen. Om han gjør det, så ønsker vi han all mulig lykke med hans drøm om å spille for Real Madrid, men PSG har nok ikke sagt sitt siste ord i saken heller, sier han til Nettavisen.

Trekker frem Haaland: - En fantastisk ung spiller

Med sterke signaler fra Mbappé om at hans dager i Paris kan gå mot slutten, er det dermed ventet at Ligue 1-klubben vil gå etter en ny angrepsstjerne som kan erstatte VM-vinneren i fremtiden.

Her er et norsk navn blant de aller mest aktuelle.

- Hvem vil PSG gå etter om Mbappé forsvinner til Real Madrid?

- De vil gå etter alle. Hvem hadde trodd at Messi skulle komme til PSG? Hvem hadde trodd Neymar skulle komme da den muligheten åpnet seg? PSG kan gå etter hvem de vil. Spillere som Robert Lewandowski, Erling Braut Haaland og Harry Kane, sier Thomson.

Han fortsetter:

- De beste spissene i verden. Om de får dem er en annen historie for det handler om forhandlinger, men PSG er en attraktiv nok mulighet for hvilken som helst spiller i verden.

Haaland presenterte seg for alvor for PSG for da han noterte seg for to scoringer mot klubben i Champions League i 2020.

Thomson er klar på at Haaland og PSG eventuelt vil være en god kombinasjon.

- De beste spillerne i verden kan spille hvor som helst. Haaland er en fantastisk ung spiller. Borussia Dortmund er en fantastisk fotballklubb som har hatt suksess i Europa, men om han ønsker å ta det neste steget så er det Bayern München, PSG, Manchester City, Chelsea eller Real Madrid.

- Det er bare en håndfull klubber som kan få tak i en slik spiller. PSG kjenner veldig godt til han etter hans to scoringer mot dem i Champions League for to år siden hvor han presterte fantastisk. Haaland vil passe inn overalt tror jeg, avslutter han.