Gianluigi Donnarumma. Georgino Wijnaldum. Sergio Ramos og Achraf Hakimi.

Det er spillerne PSG har signert eller skal være detaljer unna å ha signert i dette sommervinduet.

Hvis du har levd under en stein de siste årene og ikke drar kjennskap på de fire navnene, kan du her bli litt bedre kjent med spillerne:

  • Gianluigi Donnarumma har herjet bakerst for et Italia-lag under EM som søndag skal spille finale. 1999-modellen har storspilt for Milan i en rekke år og debuterte allerede som 16-åring i Serie A. Har stått fast i Serie A i seks sesonger og er en av verdens beste keepere. Han skal ta over tronen som Italias ubestridte ener etter Gianluigi Buffon, og ser ut til å være i rute. Donnarumma kom ikke til enighet med Milan om ny kontrakt, og en avtale med PSG skal være rett rundt hjørnet.
  • Georgino Wijnaldum var kanskje Nederlands beste spiller under EM og scoret tre mål fra sin midtbaneposisjon. Han har spilt 33 kamper eller mer for Liverpool i Premier League hver sesong siden overgangen fra Newcastle sommeren 2016, og mange hevet øyenbrynene da han gikk gratis fra Liverpool til PSG tidligere i sommer. Han har vunnet både Champions League og Premier League i perioden med Merseyside-klubben.
  • Sergio Ramos er en av de beste midtstopperne gjennom tidene med 671 kamper for Real Madrid, samt fem La Liga-titler og fire Champions League-titler med Madrid-klubben. I tillegg har han vunnet VM-gull og to EM-gull med Spania. Han kommer gratis etter at Real Madrid ikke valgte å forlenge kontrakten med midtstopperen. PSG klarte å røpe på sine sider at Ramos er klar og skal få draktnummer 4.
  • Achraf Hakimi er bare 22 år, men har allerede spilt for Real Madrid, Borussia Dortmund og Inter. I tillegg har han hele 36 landskamper for Marokko. Han er et av de største backtalentene i verden og har allerede vunnet Champions League, supercupen i Spania, UEFA Super Cup og klubb-VM med Real Madrid, den tyske supercupen med Dortmund og Serie A med Inter. Han ble klar for hovedstadsklubben 6. juli og kostet PSG rundt 620 millioner kroner.
  • I tillegg har Danilo skrevet under for fem år, etter å ha vært på lån i fjor. Han har over 50 landskamper for Portugal og var en viktig brikke for PSG sist sesong.

- De har prøvd masse forskjellige keepere de siste årene. Donnarumma kan fort være svaret og en som kan stå for dem i godt over ti år. Hakimi er solid begge veier og ung, og bidrar med mye bra offensivt. Ramos er jeg ikke så sikker på om er en stor forsterkning, men han har jo en stor CV og en personlighet. Wijnaldum blir en av flere meget gode midtbanespillere og er en spiller PSG kan ta sjansen på når de får han gratis, noe Liverpool ikke ville, sier Viasport-kommentator Arnstein Friling om de fire nye.

Les også: Petit med Haaland-bønn til gamleklubben: - Han er svaret

Har de som nest best i verden

På spørsmål om hvor han rangerer PSG blant de beste klubblagene i verden, svarer kommentatoren:

- Jeg har PSG akkurat nå som det nest beste laget i verden, etter City. Bak PSG har jeg Chelsea, Bayern og Liverpool. PSG ser enda sterkere ut nå, og den eneste grunnen til at jeg ikke har de øverst er fordi jeg er usikker på hvor god trener Mauricio Pochettino er for dette laget. Men signeringene deres viser at de virkelig mener alvor.

For et lag som PSG, som «skal» vinne det meste de deltar i, ble det en skuffende fjorårssesong med «bare» 2.-plass i Ligue 1, tap i semifinalen i Champions League for Manchester City og fransk cuptittel etter seier over Monaco.

- Med de nye signeringene er det en meget skuffende sesong hvis de ikke vinner Ligue 1 og spiller om Champions League-finale. Så enkelt er det. Det at de ikke vant serien sist sesong var krise, og da må det forsterkninger til. -Dette tar de enda et steg mot å bli et av de absolutt beste i verden, sier Friling.

- Hvilken lagdel ser sterkest ut?

- Alle lagdelene ser ekstremt sterke ut. Det laget her har ingen svakheter, de er rett og slett et superlag. Donnarumma er en klassekeeper, og defensivt har de både sterke backer og gode stoppere i Marquinhos og Kimpembe. Sentralt med Paredes, Verratti, Wijnaldum, Herrera, Danilo og Gueye er klasse. Så har de jo offensive spillere med Di Maria, Neymar, Mbappé, Draxler og Sarabia... Klubben må ha bunnløse lommer for å lønne det laget her, sier Friling og ler.

Hva skjer med Mbappé?

Likevel er det noe som ulmer for PSG. Kylian Mbappé har ikke signert ny kontrakt etter at den nåværende går ut neste sommer. Og enn så lenge virker det ikke som om han har tenkt til å forlenge med det første. Franskmannen skuffet for Frankrike under EM og bommet på den avgjørende straffen i straffesparkkonkurransen for Frankrike mot Sveits i åttedelsfinalen, men har herjet de siste årene.

Fasit med PSG på fire sesonger er 132 mål på 171 kamper og tre ligatitler, tre cuptitler, to ligacuptitler og en 2.-plass i Champions League.

- Det er jo det «uværet» som seiler opp, at Mbappé ikke har signert. Samtidig er de jo en spiller de har råd til å miste neste sommer, selv om det hadde vært veldig tungt for PSG. Det er litt nå eller aldri.

Paris Saint-Germain skal spille supercupfinale mot regjerende ligamester Lille 1. august, før de serieåpner borte mot Troyes. Da med ett mål i sikte - Ligue 1- og Champions League-tittelen.

- De har jo ingen svakheter. De har en enorm bredde og dybde. Så er det viktig å tenke på at de - uansett hva - skal klare å slå topplag som City, Chelsea, Bayern, Real Madrid og Barcelona for å ta seg til finale, og vinne. Men det at de legger til de fire verdensstjernene til laget fra sist sesong, uten å ha mistet noen, det virker ganske ekstremt.