Gå til sidens hovedinnhold

Ekspert slakter Arsenal-stjernen: - Best for alle om han stikker

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher mener 27-åringen ikke lenger holder Premier League-nivå.

Shkodran Mustafi var tilbake i Arsenal-forsvaret da londonklubben spilte borte mot Liverpool i ligacupen onsdag, men det ble ingen hyggelig opplevelse for tyskeren.

Kampen, som totalt sett var preget av både svakt forsvarsspill og målvaktsspill, endte med smått utrolige 5-5, før Liverpool dro det hele i land på straffesparkkonkurranse.

- Den tiden er over

Mustafi satte ballen i eget mål allerede etter fem minutters spill. Han spilte hele kampen for gjestene, men innsatsen etterlot et slett inntrykk.

Sky Sports-ekspert Jamie Carragher er nådeløs mot Arsenal-forsvareren og mener Mustafi ikke lenger holder nivået som kreves i en Premier League-klubb.

- Mustafi i Premier League, jeg tror den tiden er over, sier han ifølge Daily Mail.

- Han er bare en av de forsvarsspillerne. Når noen gjør det som han gjorde, så blir de andre rundt ham nervøse. Det er vanskelig å spille sitt eget spill og tenke på seg selv, for du må løpe rundt å dekke opp for ham gjennom kampen, sier Carragher.

- Best om han stikker

Eksperten er klar på at Mustafi har utspilt sin rolle i Arsenal.

Les også

Ligacupen sammenfaller med VM for klubblag: - Om ikke de kan finne en passende dato, kan vi ikke spille kampen

- Jeg tror det er best for alle i Arsenal om han drar, sier han.

Mustafi har ikke vært sentral for Arsenal denne sesongen og står uten kamper i ligaen. Han har vært involvert i ligacupen og i Europa League.

Sist sesong fikk han imidlertid mye spilletid under Unai Emery og var på banen i 31 av 38 Premier League-kamper for londonklubben. Han scoret også to mål.

27-åringen ble hentet fra Valencia i 2016 for rundt 35 millioner pund. Han har også spilt i Sampdoria og Everton, samt at han har 20 landskamper for Tyskland.

Rashford sendte United videre i ligacupen med drømmeskudd: - Når ble han forvandlet til Ronaldo?

Kommentarer til denne saken