Den tidligere Manchester United-spilleren la ingenting i mellom da han fikk spørsmål om hva som gikk galt for Manchester United i torsdagens derby mot Liverpool.

Jürgen Klopps menn sørget for Uniteds andre strake tap på bare tre dager hjemme på Old Trafford. Diogo Jota, Roberto Firmino og Mohamed Salah scoret målene for Liverpool, i kampen som endte 4-2 til Merseyside-klubben.

Tapet for Liverpool vil ikke ha stor betydning for Solskjærs menn i Premier League, siden de allerede er sikret Champions League-spill neste sesong. Men sesongens viktigste kamp er enda ikke spilt for United. Den kommer i Europa League-finalen mot Villarreal.

Les også: United-stjerne utsatt for rasisme etter tap for erkerivalen

- Ikke i nærheten

Å tape fotballkamper bygger ikke selvtilliten inn mot den viktige kampen, påpekte Roy Keane. Etter kampen mot Liverpool ga han ut en solid dose kritikk til flere Manchester United-spillere.

- United var overalt. Det var en virkelig dårlig prestasjon av United, dårlig mentalitet. Ole ser litt sjokkert ut der. Det har vært noen tøffe dager, innledet Keane med, i sin tirade i Sky Sports sitt studio etter kampen.

- Prestasjonen i kveld var ikke i nærheten av god nok. Alle Uniteds svakheter har blitt synlige de siste dagene. De hadde ikke nok kvalitet i kveld, og de ga bort så enkle mål. Det andre som bekymrer meg er at Liverpool kunne ha scoret seks eller syv mål, tilføyde den tidligere Manchester United-spilleren.

Les også: Mané nektet å ta Klopp i hånden etter Liverpools seier på Old Trafford

United har hatt et uvanlig tøft kampprogram den siste tiden, og Ole Gunnar Solskjær har dermed vært nødt til å rotere på laget. Men troppen Solskjær har til rådighet er ikke i nærheten av å være konkurransedyktig, mener Keane.

- Vi har berømmet United de siste månedene, men denne troppen er ikke i nærheten av å kunne konkurrere med Manchester City om å vinne tittelen. Alle manglene deres har blitt vist de siste dagene, sa han, før han fortsatte tiraden.

- Jeg synes Manchester City er så mye bedre enn denne United-troppen at det er skummelt. Ole kommer til å tenke at de i det minste trenger tre eller fire store spillere inn.

Les også: Livet til Sogndals stortalent ble plutselig snudd på hodet: - Det var ganske mye i en periode

- Komme ikke til å vinne trofeer med de på banen

Bruno Fernandes åpnet scoringsballet i torsdagens kamp da hans utsideskudd gikk via Nathaniel Philips og i mål. Til tross for å ha scoret mål, imponerte portugiseren ikke Roy Keane.

- Jeg ønsker ikke å være kritisk til Fernandes, men han brukte halve kvelden på sutre på banen, var skottens harde dom.

Midtbaneduoen Scott McTominay og Fred ble heller ikke utelatt fra Keane sin kritikk.

- Jeg ser på de to midtbanespillerne. McTominay er en ærlig spiller, og de har Fred. Så lenge de to spillerne spiller på midtbanen for Manchester United kommer de ikke til å vinne noen trofeer, fastslo Keane.

- Hvordan de tenker at Fred kan få Manchester United tilbake til å vinne titler forstår jeg ikke. Jeg vet han ble byttet ut, men det han presterte er bare ikke bra nok. Han har gjort en tabbe, han håper at en lagkameratene hans kan få han ut av trøbbel, sa Keane.

Les også: Haaland scoret ellevilt mål da Dortmund ble tyske cupmestere

Bekymret over Henderson

David De Gea har vært Manchester Uniteds førstekeeper i en årrekke, men den siste tiden har det vært Dean Henderson som har fått mest tillit i mål for United. Keane mener engelskmannen har en stor svakhet.

- Han så så liten ut i målet. Det er min bekymring for Henderson. Bra mentalitet, bra temperament, god med beina, men jeg har sett noen mål som han har sluppet inn den siste tiden hvor han ser så liten ut i målet, og det var også tilfellet på det fjerde målet, sa han.

Likevel mener Keane at Solskjær ikke kan vrake Henderson nå.

- Han er nødt til å få tillit i flere kamper etter hverandre, men i kveld tenker han nok at dette ikke var hans beste kveld, men han er nødt til å få sjansen. De kan ikke gå tilbake til De Gea, jeg tror heller ikke det er svaret. Bekymringen min er tilstedeværelsen hans. Han ser så liten ut, noe som er en stor bekymring for tiden fremover, sa Keane.

Kampen mellom Manchester United og Liverpool ble spilt torsdag kveld på grunn av store demonstrasjoner da kampen egentlig skulle bli spilt. United-supporterne viste sin misnøye mot Glazer-familien som eier klubben.

Manchester United har to kamper igjen av Premier League-sesongen, før finalen i Europa League venter. Der får Solskjær muligheten til å vinne sitt første trofe som United-manager.