Etter noen gode kamper helt innledningsvis på sesongen har det gått tyngre for Manchester United de siste kampene.

Sesongens første tap kom mot Young Boys i Champions League for rundt to uker siden. Etter det ble det en knepen seier over West Ham i Premier League, før samme lag slo United ut av Ligacupen forrige onsdag.

I helga gikk rødtrøyene på sesongens første tap i Premier League, da Aston Villa slo Solskjærs menn 1-0 på Old Trafford. Det betyr at det har blitt tre tap på de siste fire kampene.

Les også: Bet seg merke i United-bildene: - Han peker jo på Ronaldo

- Bekymringsverdig

Fotballekspert Simen Stamsø Møller synes det er bekymringsverdig at Manchester United har vist så store svakhetstegn så tidlig denne sesongen, og er ikke imponert over det klubben har vist de siste ukene.

- Ja, det er bekymringsverdig. Spiller for spiller skal de være på nivå med de andre topplagene, sier han til Nettavisen.

Han utdyper:

- Hadde det vært én eller to kamper hvor de hadde vist svakhetstegn så hadde det kanskje vært greit, for det har de andre lagene også vist, men jeg synes det er grunn til å være bekymret med tanke på at United nå skal ta det neste steget og vinne pokaler som Champions League og Premier League. Jeg synes ikke de ser ut som en vinner av noen av de turneringene hittil i sesongen, sier Stamsø Møller.

Les også: Solskjær skylder på Klopp for at United ikke får straffer

- En tendens over lang tid

Stamsø Møller mener problemet til United er at de i for liten grad klarer å dominere kampene sine, og han ble ikke overrasket over at rødtrøyene gikk på en smell mot Aston Villa i helga.

- De klarer ikke å bestemme fra første spark på ballen at det er de som er sjef i den kampen de spiller. Og det er mot lag de skal være mye bedre enn. Egentlig er det en tendens over veldig lang tid, mener TV 2-eksperten.

Han fortsetter:

- Jeg er ikke sjokkert over at de gikk på en smell nå. Til og med mot Newcastle hjemme var det perioder hvor de slet veldig. Egentlig er det bare den Leeds-kampen hvor det har vært sånn at man har tenkt «dette var en strålende kamp, og Manchester United vant med de sifrene de skulle vinne med». Ellers har det vært under det man kan forvente av det mannskapet der, sier Stamsø Møller.

Les også: Hevder Mbappé raste mot Neymar: - Den idioten sentrer aldri til meg

- Han må skjerpe seg

Denne sesongen har forventingene til Manchester United økt siden de har forsterket seg kraftig på overgangsmarkedet. Både Jadon Sancho og Raphael Varane ble ganske tidlig klare for United i sommer, mens helt på tampen av overgangsvinduet smalt bomben med at Cristiano Ronaldo returnerte til klubben.

Den 36 år gamle portugiseren har fått en god start på hans andre periode i Manchester United, og har scoret fire mål på like mange kamper så langt denne sesongen.

Men den andre offensive stjernen som ble hentet inn har ikke fått det til å stemme ennå.

Les også: Kane får høre det etter Arsenal-tapet: - Er ikke seg selv

Stamsø Møller er ikke nødvendigvis overrasket over at Sancho ikke har slått til umiddelbart, men mener likevel han har levert langt under pari i sesonginnledningen.

- Han har ikke vært i nærheten av det han kan være. Han har et skyhøyt toppnivå, men også i Tyskland var han litt opp og ned. Hvis det var en som ikke skulle slå til umiddelbart så trodde jeg det var han, basert på det jeg har sett av han tidligere. Helt rå på sitt beste, men han varierer veldig mye, sier fotballeksperten.

Stamsø Møller synes også det er overraskende at Sancho ikke forsøkte seg mer på egenhånd i de første kampene.

- Det var kamper hvor United var bra nok til at han kunne fått vist seg frem på en helt annen måte enn han har gjort. Skuffende start, men ikke noe to streker under svaret på at han har vært noe flopp foreløpig, men han må skjerpe seg, mener Stamsø Møller.

Les også: Hevder Cristiano Ronaldo brøt avtale da han gikk til United

- Solskjær har et stort ansvar

På onsdag venter ny kamp for Manchester United i Champions League, når Villarreal kommer på besøk til Old Trafford. Første kamp endte som kjent med tap mot Young Boys. Senere skal de også møte Atalanta, og Stamsø Møller advarer mot å ta lett på de kampene.

- Det er gode og skumle motstandere, som egentlig er bedre enn lag som United har slitt mot allerede. De må snu dette her så kjapt som mulig, hvis ikke kan de havne i ordentlig trøbbel de neste par ukene, sier han.

Flere eksperter mener nå at Manchester United er et lag som i vertfall bør være med å kjempe om titler, etter sommerens storkjøp. Det er Stamø Møller enig i, men han synes ikke de har sett ut som et slikt lag i innledningen av sesongen.

- De må se ut som et av de fem, seks beste lagene i Europa. Og akkurat nå er de i nærheten av det, men jeg synes av de virkelig kanonene er det United som har levert svakest til nå. Og det har selvfølgelig Solskjær et stort ansvar å få orden på, avslutter Stamsø Møller.

Manchester Uniteds Champions League-kamp mot Villarreal på onsdag starter klokken 21.00.