Conte har hatt en enorm påvirkning på Tottenham siden han ble klubbens nye manager i november, noe som går tydelig igjen i resultatene. Siden den italienske manageren ble Spurs-manager har klubben tatt 21 av 30 mulige poeng.

Dette har gjort at Tottenham er for fullt tilbake i kampen om å komme topp fire i Premier League, noe de ikke har gjort siden 2018/19-sesongen.

Men Spurs har fortsatt ikke signert en eneste spiller i overgangsvinduet i januar, og nå begynner tiden å renne ut for Conte. Fotballekspert Jamie Redknapp tror det er noe Conte er svært opprørt over.

Les også: Zlatan avslører Mbappé-samtaler: - Ville dratt dit hvis jeg var han

- Jeg tror han forlater klubben

Etter å ha sett Spurs gå på sitt første tap i ligaen under Conte søndag kveld, påpekte Redknapp at Tottenham-direktør Daniel Levy må vise Conte støtte ved å hente inn forsterkninger til Spurs-troppen.

- Han trenger spillere. Det må ha vært en enighet mellom han og Daniel Levy om å hente inn spillere han trenger, sa Redknapp til Sky Sports, ifølge Daily Mail.

Den tidligere Tottenham-spilleren mener Spurs bør få inn flere forsterkninger.

- To, tre, fire spillere og han har ni dager i overgangsvinduet til å gjøre det. Daniel Levy er en vanskelig mann for managere å håndtere, mener Redknapp.

Han tror at Conte kan bli svært misfornøyd om han ikke får midler til å hente de spillerne han vil ha, og at det kan ende med at italieneren forsvinner fra klubben.

- Hvis du ikke støtter ham (Conte) kan du se på historien hans med Inter. Jeg tror han forlater klubben, for du kan ikke love noe og ikke levere, sier Redknapp, og tilføyer:

- Tottenham-fansen må være så frustrerte siden alt er så flott - stadionet, treningsanlegget, men laget trenger litt hjelp akkurat nå, så gi han det han trenger.

Les også: Carragher var kritisk til Messi. Da tikket det inn en melding: - Kalte meg et esel

Hyller Conte

Redknapp benyttet også anledningen til å skryte av jobben Conte har gjort siden han tok over klubben.

- Han har gjort en fantastisk jobb med å komme i denne posisjonen. Tottenham er så nærme å komme topp fire, ingen annen manager kunne klart det fra den posisjonen, sier han.

Selv om det ble tap på Stamford Bridge mot Chelsea på søndag, ligger Contes menn bare to poeng bak topp fire. De har i tillegg to kamper mindre spilt enn Manchester United, som er klubben som for tiden er på den livsviktige 4. plassen.