Etter kampen mellom erkerivalene Manchester United og Manchester City diskuterte de to Sky Sports-ekspertene jobben til nordmannen.

- Siden Sir Alex Ferguson og David Gill forlot Manchester United har klubben vært et kaos, sier Gary Neville og argumenterer for at samtlige United-trenere har fått sparken grunnet dårlige resultater de siste årene.

Han forsvarer Ole Gunnar Solskjær, og tror ikke situasjonen vil snu dersom de ansetter en ny trener.

- Jeg tror ikke det er riktig å sparke Solskjær nå, med en ny trener tror jeg han fort kan ende opp helt likt, sier Neville.

LES OGSÅ: Normann herjer i Premier League: - Jeg fikk sjokk

- Ikke godt nok

Micah Richards, med en fortid i Manchester City, påpeker at han har forsvart Solskjær helt siden nordmannen fikk jobben, men mener andre trenere ville fått sparken etter prestasjonene United leverte mot Liverpool og City.

- Det er treneren som sier hva spillerne skal gjøre. Det jeg ser på banen er ikke etter Manchester Uniteds standard, det er ikke godt nok, sier Richards.

I studioet stilles det spørsmål om en annen trener kunne gjort en bedre jobb enn Solskjær.

- Så klart kunne andre ha gjort en bedre jobb, svarer Richards bestemt og henviser til spillergruppen Solskjær har.

I det som blir en opphetet diskusjon, spør Richards sin kollega Neville om han mener det finnes trenere som er bedre rustet for United-jobben.

- Jeg trodde Jose Mourinho, David Moyes og Louis van Gaal var bedre trenere enn Solskjær, men Solskjær kom på andreplass i serien i fjor. Så klart finnes det bedre trenere, men de har forsøkt seg på trenere i verdensklasse før, uten hell, svarer Neville.

Ser ingen kandidater

Neville kan ikke se hvilken trener som kan være aktuell til å ta over Manchester United på nåværende tidspunkt. Han trekker frem PSG-trener Mauricio Pochettino, men mener argentineren ikke har nok trofeer å vise til.

- Jeg tror styret holder seg til langtidsplanen. De kan hente en trener med bedre CV enn Solskjær i morgen, det kan ingen diskutere på, men de har gjort det med Mourinho, Moyes og van Gaal, og det gikk ikke bra.

Tidligere Liverpool-kaptein og hovedtrener Graeme Souness, som vant flere titler som spiller, hevder han aldri har sett to så ydmykende forestillinger etter hverandre på Old Trafford noen gang.

- Å si at det er skuffende ville vært en underdrivelse. Jeg kan aldri huske å se sett så dårlig fotball av Manchester United noen gang.

Frekk spøk

Gary Neville tok Ole Gunnar Solskjær til forsvar under diskusjonen, mens Micah Richards fokuserte på at mange andre ville fått sparken i samme posisjon, og at det finnes bedre trenere enn nordmannen til å lede United.

Til slutt sendte Neville en smått spydig, men humoristisk kommentar til sin tidligere City-rival.

- Micah har fått flere trenere i City sparket, du skulle bare visst.

Så kontret Richards umiddelbart tilbake mot Neville.

- Jeg ville nok fortsatt vart lenger enn deg i en jobb, avslutter han lattermildt og sikter til da Neville fikk sparken på under fire måneder som Valencia-trener.

Ole Gunnar Solskjær har gitt spillerne som ikke er på landslagssamling fri. Rapportene fra England tyder på at nordmannen leder laget i neste kamp mot Watford.

LES OGSÅ: Hevder disse fem spillerne er på radaren til Howe