RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

Ekspertene støtter Hareide

Sist oppdatert:
Egil Drillo Olsen eller Åge Hareide? Norges fotballeksperter går unisont for Hareide.

Spiller det ”Nye Norge” for omstendelig og for lite gjennombruddshissig, slik Drillo hevder – eller drar Åge Hareide landslaget i riktig retning?

Det er det store stridsspørsmålet i fotball-Norge akkurat nå.

Ekspertene entydige
Fotballekspertenes svar er entydige: Nei til Drillo, ja til Hareide. Hør bare her:

- Åge har hatt en kanonstart med landslaget. Det har vært en åpenbaring, sier TV 2s kommentator, Ivar Hoff, til Aftenposten.

- Norge har spilt to kamper, og scoret seks mål. Det er vel litt vanskelig å si at man spiller lite gjennombruddshissig da, er det ikke?, spør Tom Nordlie i Aftenposten.

- Jeg står for de tallene Åge har kommet med. Vi har skapt 21 målsjanser på de to kampene i Hongkong, bekrefter NFFs analysesjef, Øyvind Larsen, til VG Nett.

- Debatt er i seg selv en god ting, men uten flere premissleverandører enn Drillo vil den neppe være utviklende, sier Truls Dæhlie, kommentator i VG

- Hensiktsmessig ballbesittelse er undervurdert, sier Ola Bye Rise til VG.

- Det er greit å spille gjennombruddshissig fotball, men man må jo hvile litt og spille litt ball i mellom også, sa Mini på TV 2s Tabloid, tirsdag kveld.

Riktig retning
Og dette er bare et lite knippe uttalelser fra fotball-vitere i Norge, som alle oppsummerer det samme budskapet: Norge går i riktig retning under vår nye landslagssjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere