RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekte Huseklepp-show

Foto: Tor Erik H. Mathiesen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Onsdag opplevde Erik Huseklepp ti minutter han sent vil glemme.

LØV-HAM - BRANN 1-5: «Det var en gang en spiller som ble kritisert fordi han scoret for få mål. Denne spilleren vokste i den samme byen som klubben tilhører, og derfor spilte han under et ekstra stort press fra omgivelsene.»

Slik kunne et eventyr om Erik Huseklepp ha startet. Vi skal ikke våge oss ut på en slik fortelling, for historien om Erik Huseklepp har så vidt startet. Det vi imidlertid kan gjøre, er å slå fast at han neppe blir kritisert for å score for lite mål igjen med det første.

Eksploderte i 2009
Etter å ha scoret bare fire mål på sine 60 første seriekamper, ble det i fjor 15 fulltreffere på 30 kamper på den Bærum-fødte bergenseren.

Nå er 2010-sesongen ikke offisielt i gang ennå, men den positive trenden fortsatte da Brann onsdag møtte Løv-Ham i en treningskamp i Vestlandshallen.

25-åringen scoret faktisk et ekte hat trick, og det på bare ti minutter!

Erik Huseklepp startet på innbytterbenken, sammen med Diego Guastavino. Duoen ble satt innpå i det 60. minutt, på stillingen 1-1. Kim Rune Hellesund hadde gikk Løv-Ham ledelsen og Erik Mjelde hadde utlignet. Det tok ikke lang tid før Huseklepp og spissmakkeren gjorde seg bemerket.

Guastavino bidro
Den tidligere Brann-backen Bjørn Dahl rotet bort ballen i forsvar idet kampen var i sitt 61. minutt. Guastavino fant Huseklepp og 25-åringen scoret etter bare noen få sekunder på banen.

Fire minutter senere setter Huseklepp inn 3-1-målet med et skudd som gikk via stolpen og i mål.

Og i det 71. minutt er det igjen Guastavino som sender Huseklepp igjennom Løv-Hams forsvar, og alene med keeper gjør Huseklepp ingen feil.

16 år gamle Kittiphong Pluemjai satte inn kampens siste mål, men nok en gang var både Guastavino og Huseklepp involvert. Denne gang var det Huseklepp som sendte den målgivende pasningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere