RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eliteserien bort fra NRK og TV 2

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX (foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Lykkes NRK og MTG med sitt bud på fotballrettighetene, vil det ikke lenger bli mulig å se eliteserien på NRK eller TV 2.

Torsdag offentliggjorde NRK og MTG-gruppen at de står bak et bud på de norske fotballrettighetene. Meningen er at NRK skal få landskampene, cupen samt kvinnefotballen.

Resten, blant annet eliteserien, vil bli sendt på MTGs kanaler. Det kan bety alt fra TV 3, Viasat Sport 1, 2 og 3 og TV 1000-kanalene.

- Dette er et spennende samarbeid som vi mener vil sikre fotballrettighetene på en best mulig måte for alle parter, sier administrerende direktør for MTG Norge, Hein Espen Hattestad, i pressemeldingen.

- Vi bidrar i denne avtalen med et bredest mulig gratistilbud for alle. Videre vil vi, om dette lykkes, kunne videreføre vårt engasjement for kvinnefotballen både hjemme og ute, sier NRK-sjef John G. Bernander.

Lykkes NRK/MTG betyr det at TV 2 mister norsk fotball. TV 2s sportssjef, Bjørn Taalesen, vil ikke kommentere torsdagens pressemelding. Han vil heller ikke si noe om TV 2 er involvert i et motbud som kan vinne frem mot NRK/MTG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere