Cristiano Ronaldos monsterlønn i Saudi-Arabia har toppet alle rekorder. Med milliardene han er i ferd med å håve in i Al-Nassr hadde nok portugiseren hatt råd til å kjøpe seg akkurat det han ønsker seg.

Men et eksklusivt klokkemerke har likevel valgt å gi stjernespilleren en svært kostbar gave. Det for å gratulere med den ferske kontrakten.

Svært sjelden

Det er klokkemerket Jacob and co. som har gitt Ronaldo armbåndsuret, ifølge britiske Mirror. Avisen skriver at klokken er verdt 630.000 pund, som tilsvarer nærmere åtte millioner norske kroner.

Klokken blir omtalt som «ultra-sjelden» og har blant annet 338 sjeldne edelstener på seg, i tillegg til 18 karat hvitt gull.

Ronaldo har allerede vist seg offentlig med klokken, da han ankom Saudi-Arabia for å presenteres for sin nye klubb.

Les også: Skistjernen freste mot kameramann: – Gjelder å være tydelig

Best betalt

Det var i desember at 37-åringen signerte, etter lang tids spekulasjoner rundt en kommende overgang. Etter mye bråk i Manchester United valgte partene å avslutte samarbeidet.

Etter overgangen til saudiarabisk fotball har de økonomiske betingelsene ved avtalen blitt et hett tema i media. Ifølge flere medier har Ronaldo signert en kontrakt som gir ham 173 millioner pund i året. Det gjør ham i så fall til verdens best betalte fotballspiller.