Gå til sidens hovedinnhold

Ellevilt drama i Champions League-oppgjøret: Fire straffer og rødt kort

Bare halvparten av de gikk i mål i uavgjortkampen.

Sevilla - RB Salzburg 1-1

Kampen mellom spanske Sevilla og østerrikske RB Salzburg ble en kamp av de sjeldne.

I løpet av de første 42 minuttene av kampen ble det tildelt hele fire straffespark, én til hjemmelaget Sevilla og tre til bortelaget fra Salzburg.

Den første ble gitt til gjestene etter tolv minutter, men Luka Sucic maktet ikke å sette ballen i mål. Samme mann skulle derimot få en ny mulighet drøyt ti minutter senere, og denne gangen satt han ellevemeteren i nettet.

Les også: Ronaldo-skudd traff vakt før Champions League-oppgjør

To var derimot ikke nok, for i det 36. minutt skulle Sucic igjen få prøve seg, men på sitt tredje forsøk skulle oppgaven igjen bli for meget for 19-åringen, som bommet for andre gang.

Hjemmelaget ville ikke være noe dårligere, for like før pause var det Sevilla som fikk prøve seg fra straffemerket. Veteranen Ivan Rakitic var sikker som banken, og satt inn 1-1 og med det full uttelling, i motsetning til Salzburg.

Lagene gikk til pause med like mange scoringer, begge på straffe.

- Det må jo være en eller annen form for Champions League-rekord. Jeg har sagt det om Salzburg, de er gærne. Du kan jo ikke holde på sånn der. Det er mye hodemist og ubegripelige valg i boksen, sier TV 2s studio da bildene av situasjonene rullet over skjermen i pausen.

Like etter pause ble Sevilla redusert til ti mann da Youssef En-Nesyri fikk se det røde kortet. Kampen i Spania endte til slutt med poengdeling.