RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elrich: - Jentene kom med sola

(foto: scanpix)
Ahmad Elrich fikk ingen minnerik avslutning på oppholdet i Lyn. Men Norge glemmer han aldri.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): LYN-TROMSØ 1-3

Fulham-spilleren fikk seks kamper for Lyn, men slutter seg nå til den australske VM-troppen for å lade opp til fotball-VM. Avslutningen kunne vært bedre. Elrich viste mot Tromsø i glimt hva han er kapabel til, men slet sammen med resten av Oslo-laget.

Drømmer om Premier League
- Det er alltid skuffende å tape, men jeg har uansett møtt noen fantastiske mennesker i denne klubben. Det er fantastiske spillere her, Norge er fantastisk, og jeg har ikke noe annet enn veldig gode tanker om Norge og Tippeligaen, sier Elrich til TV 2 Nettavisen.

- Kommer du tilbake?

- Man skal aldri si aldri, men målet mitt er å slå gjennom i Premier League, sier 24-åringen.

Matchvinner-målet mot Vålerenga er det han vil huskes best for i Lyn-drakta. Men hva vil han huske selv?

- Målet mot Vålerenga vil jeg huske for alltid. Ellers? Sola. Den som endelig kom til slutt. Og at folk er så vennlige. Det er også et nydelig land. Det var akkurat like nydelig som jeg hadde hørt på forhånd. Og jentene da. Spesielt da sola kom. Da var de veldig, veldig pene, sier han glisende.

Misfornøyd med spissene
Espen Hoff kan være en naturlig erstatter for Elrich. Mot Tromsø startet Hoff på venstrekanten, mens Elrich spilte på høyrekanten. Hoff kan imidlertid også fungere på høyresiden. Det kan bety at Kevin Larsen kommer inn fra start igjen som venstre kantspiller. Det er heller ikke umulig at Jo Tessem returnerer fra start til neste kamp. Lyn-trener Henning Berg var nemlig ikke helt fornøyd med spissduoen sin mot Tromsø.

- Dylan MacAllister hadde en kjempescoring, men både han og Magnus Powell bidrar for lite. De blir preget av at vi ikke henger sammen som lag i det hele tatt, og ingen av dem er jo veldig gode alene. Da vi får strekk i laget og ikke henger sammen, så blir det derfor også vanskelig for dem. De er avhengig av at laget fungerer for at de skal gjøre det bra, sier Henning Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere