RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Elton Myhre skuffet over egen innsats

Sist oppdatert:
Ble beste norske med en 22.-plass. Marcel Hirscher stakk av med seieren.

Schladming (NTB): Slalåmspesialisten Marcel Hirscher tok sesongens fjerde verdenscupseier i favorittdisiplinen på vanskelig føre tirsdag.

Østerrikeren ledet stort (0,75 sekund) før finaleomgangen, men greide bare så vidt å holde unna mot italienske Stefano Gross, som kjørte seg opp fra 13.-plass etter første omgang.

0,22 sekund skilte til slutt. Treer ble østerrikske Mario Matt.

Gross har kun en tredjeplass å slå i bordet med fra før. Italieneren var treer i rennet i Adelboden 8. januar, der Hirscher også vant.

Hirscher har vært gjenstand for mye bråk den siste tiden. En rekke løpere og trenere mente han jukset seg til seirer i Zagreb og Adelboden, men mandag gikk FIS inn i konflikten og beviste gjennom høyoppløselige TV-bilder at østerrikeren kjørte rent i begge rennene.

22-åringen vant også storslalåmrennet i Adelboden og har fem verdenscuptriumfer denne sesongen og ni totalt i karrieren.

Lars Elton Myhre ble beste nordmann nede på 22.-plass tirsdag.

– Begge omgangene var under pari. Jeg kjørte noen bra partier i første omgang, men slet med å finne timingen i en oppkjørt trasé. Likevel var forholdene såpass at jeg burde kjørt bedre. I finaleomgangen var det jevnt dårlig hele veien. Jeg sto dårlig på ski, sa Myhre til NTB.

Nå venter tre ukers pause fra verdenscupen. Myhre mener det ikke er noe å si på formen ut fra niendeplassen han slo til med i Wengen for halvannen uke siden.

Slalåmvinnerne i verdenscupen denne sesongen:

24. januar i Schladming: Marcel Hirscher
22. januar i Kitzbühel: Cristian Deville
15. januar i Wengen: Hirscher
8. januar i Adelboden: Hirscher
5. januar i Zagreb: Hirscher
21. desember: Ivica Kostelic
19. desember i Alta Badia: Hirscher
8. desember i Beaver Creek: Kostelic

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere