Newcastle - Southampton 2-2

Saken oppdateres!

Newcastle tok ledelsen ved Callum Wilson etter en jevnspilt førsteomgang, hvor gjestene fra Southampton hadde misbrukt flere gode muligheter.

Den tidligere Bournemouth-spissen var på rett plass til rett tid da han sendte hjemmefansen til himmels ti minutter ut i den første omgangen.

Les også: Nettavisen erfarer: Bodø/Glimt-talent på vei til Nederland

Det var derimot en nordmann som skulle sette en stopper for gleden da Mohamed Elyounoussi satt inn sitt første Premier League-mål for sesongen.

Den norske kanten hadde kommet seg inn i feltet, og måtte ha to forsøk før ballen til slutt gikk i nettet.

- Han følger opp hattricket fra ligacupen, etter at lagkameratene misbrukte flere forsøk, kom det fra TV 2s kommentator Jonas Bariås.

- Dette var en god søknad om å få spiller mer, og jeg tror han kommer til å bli i Southampton denne sesongen, sier Simen Stamsø Møller i studio etter kampen.

Elleville sluttminutter

Allan Saint-Maximin ville også ha et ord med i laget, da han sendte vertene tilbake i føringen minutter på overtid.

Kampen var derimot ikke ferdigspilt, for sekunder før slutt fikk Southampton tildelt straffespark etter en stygg takling fra Lascelles.

James Ward Prowse var sikker fra straffemerket, og scoret målet som sikret ett poeng for Southampton.

- Han har sikkert som alltid, og utligner langt på overtid for Southampton. Da går de fullstendig av hengslene i borteseksjonen, og da kommer tårene for hjemmefansen og Steve Bruce. For et drama dette ble til slutt.

Kampen endte til slutt 2-2.

Slik var kampen: