*Nettavisen* Sport.

EM i fare for skadet Klose

Berlin (NTB-AFP): Miroslav Klose, fryktet angriper både i italienske Lazio og på det tyske landslaget, er skadet og ute for resten av sesongen. Kanskje ryker også EM?

- Jeg aner ikke om det vil være mulig for meg å spille denne sesongen, sier Klose, som har scoret 13 mål for Lazio etter at han kom til klubben fra Roma i fjor sommer. Han har pådratt seg en lårskade.

33-åringen pådro seg skaden på trening 22. mars, og det var først etter undersøkelser i Tyskland at skadeomfanget ble avklart. Det er det venstre låret som er skadet.

Han forsøkte selv å tone ned faren for at EM-sluttspillet i Polen og Ukraina til sommeren også kan ryke på grunn av den skaden han nå har pådratt seg, men det er helt klart at EM er i fare for tyskeren.

- Legen som behandler meg her i Tyskland mener jeg har god nok tid til å bli kvitt denne skaden før EM starter. Akkurat det har vi snakket om, sier Klose.

- I øyeblikket ser alt ut til å gå bra med tanke på behandlingen av lårskaden, så EM-sluttspillet bør jeg absolutt får med meg, legger han til. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.