RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix / Simen Lønning (Mediehuset Nettavisen)

Emil savner denne skjønnheten

Sist oppdatert:
Emil Hegle Svendsen skulle gjerne sett mer av den tyske superstjernen.

BEITOSTØLEN (Nettavisen): Kun 25 år gammel valgte verdens beste skiskytter Magdalena Neuner å legge skiene på hylla.

Men til tross for sin unge alder hadde hun allerede klart å ta tolv VM-gull, to OL-gull, samt tre sammenlagtseiere i verdenscupen.

Savner Neuner
Til Nettavisen forteller Emil Hegle Svendsen at han savner å se Neuner i løypa.

- Ja, hun er fin å se på, hun, så det er klart, humrer Svendsen.

- Det er et soleklart tap for sporten. Neuner var helt klart en frontfigur for skiskyting, og Tyskland er det viktigste landet for skiskyting, så hun er savnet. Heldigvis så kommer det nye tyske jenter som presterer bra, og det er gull verdt, sier Svendsen.

- Tap for sporten
Sesongens beste skiskytter for kvinner så langt, er Tora Berger. Hun er også enig at det har vært et tap for sporten at Magdalena Neuner valgte å legge opp etter forrige sesong.

- Jeg synes det er veldig synd for sporten at Neuner har gitt seg. Hun var en veldig stor person for skiskyting, og jeg tror hun skaffet sporten en del ekstra fans da hun gikk, sier Berger til Nettavisen.

- Sånn som jeg kjente henne så var hun blid og positiv hele tiden. Som skiskytter så var hun ekstremt god, spesielt fysisk.

- Hun var utrolig god i langrennssporet, og da hun i tillegg fikk det til å klaffe på standplass, så var hun nesten uslåelig. Det var vanvittig imponerende, skryter Berger.

3561675

- Det er synd for sporten at hun ga seg fordi hun var så stor som hun var, legger Berger til.

VM-start torsdag
Torsdag starter VM i skiskyting i tsjekkiske Nove Mesto, og Tora Berger er den store favoritten til å bli kalt VM-dronning etter mesterskapet.

- Jeg vet ikke om jeg blir VM-dronning, jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste, så får vi se når VM er over, sier Berger.

Norge stiller med Tora Berger, Synnøve Solemdal, Tarjei Bø og Emil Hegle Svendsen i torsdagens stafett. Se hele startlisten her.

Skiskytter-VM i tsjekkiske Nove Mesto arrangeres fra 7.-16. februar.

Nettavisen følger torsdagens mixed-stafett direkte fra 17.30!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere