Emilie Nautnes ønsket av West Ham

ØNSKET I ENGLAND: West Ham skal være interessert i Emilie Nautnes.

ØNSKET I ENGLAND: West Ham skal være interessert i Emilie Nautnes. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Emilie Nautnes forlater Arna-Bjørnar og kan bli Norges nyeste fotballproff i England. Bergensavisen erfarer at West Ham er interessert i landslagsspilleren.

Nautnes har vært en sentral brikke på Arna-Bjørnar de siste sesongene og ble tatt ut til Norges VM-tropp i sommer. Nå bekrefter 20-åringen at hun vil bytte klubb når kontrakten hennes med bergensklubben utløper ved månedsskiftet.

Hvor angrepsspillerne fortsetter karrieren, er uvisst. Etter det Bergensavisen erfarer, konkurrerer West Ham, LSK Kvinner og noen svenske klubber om signaturen til Gossen-jenta. Også Vålerenga skal være interessert.

– Det jeg kan si er at jeg har tilbud som jeg vurderer, men jeg ønsker ikke å si noe om hvem og hvor de er fra, sier Nautnes til avisen.

Dersom 20-åringen melder overgang til West Ham, blir hun den femte nordmannen i den engelske superligaen kommende sesong. Guro Reiten ble nylig lagvenninne med Maren Mjelde og Maria Thorisdottir i Chelsea, mens Røa-kaptein Kristine Leine har signert for Reading.

Nautnes står så langt med seks landskamper, men fikk ikke spilletid i sommerens verdensmesterskap. Hun har tidligere spilt for barndomsklubben Gossen og Fortuna Ålesund.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.