RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emne til noe stort

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Vi tror vår banker for dagen lager hakkemat av sin jevnaldrende i hovedoppslaget for dagen, og fremstår som en årgangstopp.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Vi har blitt mektig imponert av 1 Muscles Wiking B.R. i de to løpene 3-åringen har gått (avsluttet voldsomt til sølv sist etter terrengtap innledningsvis), og vi er ikke i tvil om at det er snakk om den beste hesten i årets første storløp for de norskfødte 3-åringene hvor 50.000 kroner venter vinneren i V65-2. Dette er snakk om en storvokst krabat som garantert går kraftig fremover på form for hvert løp han går, og etter det vi registrerte i den siste starten skal det godt gjøres å hente en lengde på Muscles Yankee-sønnen ned startsiden (mistet en sko etter 150 meter sist, og derav galoppen).

Nettavisen spilte inn nye 4330 kroner på sine foreslåtte spill på Forus i går!

Det signaliseres da også fra kuskene for de heteste i mot at det ikke vil bli noen ladding fra start, og da er vi i så fall sterke i troen på at vår banker for dagen leder rundt om. Goop-traveren har da også genene i orden (og de ”stammeløse” øvrige tror vi etter hvert faller igjennom) med en far som ikke trenger noen nærmere beskrivelse, og en mor som vant fire av åtte løp og tjente noe nær en halv million kroner (Credit Winner-datter med rek, 14.0) i USA. Eier på Sappho Blue Chip er hardtsatsene Bjørn Rishaug, og de to neste avkommene etter denne hoppa er etter Andover Hall og Kadabra, og det sier litt om hvordan han verdsetter stammen på denne.

Klikk her for dagens oddstips!

Folkebankeren innfrir?
Ja, normalt skal 6 Beat The Wiz ha en topp vinnersjanse i V65-1, og den sterke 4-åringen får stå alene på våre to minste spilleforslag. The Wizard-sønnen utvikler seg stadig, og triumfen etter litt pause på fine 17.1 full vei sist ble av det enkle slaget. Løp i kroppen har normalt gjort godt på den storvokste krabaten, og selskapet egner seg ikke til å skremme.

Kusk Arild Eggen er dog ingen ”feinsmecker” i sulkyen, og dersom han tror han ”kruse” rundt de via sporene kan fort 11 Milliondollar Baby vise seg å bli farlig til slutt på en kortspeed. Sistnevnte er på vei mot full form etter å ha vært nede i en bølgedal, og Chipmate-datteren har da også vært ute i litt tøffer lag enn dette nå på slutten. 6-årshoppa er kun krysset av på hver sjette kupong, og da får Haugen-traveren en plass på våre to største spilleforslag.

Kommentarer til V65-3 kan du lese ved å klikke her!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Er Beat The Wiz en storfavoritt som innfrir i V65-1?
Er Beat The Wiz en storfavoritt som innfrir i V65-1?

Høy klasse på løpene
Ja, i de to siste avdelingene holder en rekke av deltagerne svært høy klasse for grunnlaget, og vi finner hhv 7 og 5 vinnerkandidater i de to løpene. I V65-5 er det som kjent 50/50 % sjanse for at 2 Sør Odin (selvsagt en klar vinnerkandidat feilfri) drar av gårde i trav eller ei, og uansett scenario på favoritten mener vi 4 Eld Pål fra rygg leder/tet skal ha en topp vinnersjanse.

Sistnevnte så lekker ut da han satt fast til sølv i den nest siste starten, mens kusk Olav Mikkelborg fristet Elding-sønnen litt for mye på vei til tet i den siste starten med galopp som resultat. Formen tror vi således er noe nær på topp for 7-åringen (og sprint tror vi er midt i blinken), og vi spiller til lekre odds i DD-spillet.

Vi er veldig glad i 6 Playful i finalen, og dersom Dell Ridge Image-sønnen har konservert formen etter litt hvile er 7-åringen en het vinnerkandidat her. Gundersen-traveren har gått fantastisk flotte løp i en lengre periode, og på Bjerke går jo vår favoritt i løpet alltid gode løp. Veldig interessant etter pause er 11 Mantra, og når trener Vidar Bakkeli annonserer at den svært kapable American Winner-sønnen virker veldig på alerten foran sin årsdebut krysser vi tidlig.

Hysterisk form holder 4 Pompier, og Forkerud-traveren er snakk om en tidlig gardering sammen med 7 Perfect Crown (vet aldri hvor man har denne, men kapasiteten er udiskutabel på Tholfsen-traveren). Vi tror ikke 2 I Pitstop holder samme klassen som våre fire utvalgte på våre tre minste spilleforslag, men fra et fint spor får Juel-traveren en plass på systemet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Playful og Geir V. Gundersen er en het vinnerkandidat i V65-6.
Playful og Geir V. Gundersen er en het vinnerkandidat i V65-6.

Kommetarer til V65-4 kan du lese ved å klikke her!

Flotte gevinster, og Bo bare ler av de!
Ja, på Forus i går spilte Nettavisen inn nye 4330 kroner på sine foreslåtte V5 og DD-spill, men undertegnede står fortsatt på at Forus er en bane man skal ligge lavt på (samlebongene gikk inn denne gangen, men det skjer ikke hver gang i to rebuser som gir hhv 75 og 69 kroner...). Nok en gang gjorde Bo Westergaard rent bord med tre triumfer og en andreplass på fire starthester (og hestene ser jo lysende ut!), og det må være en kraftig tankevekker for den norske trenerstanden!

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 420, 840 og 1980 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.45-20.15 i kveld!

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere