RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emre-perle reddet Newcastle

(Foto: AP / Scanpix)
Sist oppdatert:
Newcastle snudde 1-2 til seier mot Reading.

NEWCASTLE-READING 3-2:

Etter en forferdelig start på sesongen, har Newcastle nå hentet hjem seks poeng på to hjemmekamper. Dermed har Glen Roeders mannskap kommet seg bort fra nedrykksplassene.

Onsdag var det tyrkiske Emre som ble den store helten. På 2-2 og med sju minutter igjen å spille sendte han av gårde et fantastisk skudd fra drøyt 20 meter. Ballen fløy forbi Reading-keeper Marcus Hahnemann, og sendte flesteparten av de 48.000 tilskuerne inn i ekstase.

Det startet også bra.

Antoine Sibierski, som scoret sitt første seriemål for klubben da Portsmouth ble slått 1-0 i forrige kamp, scoret igjen etter et fint innlegg av Nolberto Solano. Tidligere har Sibierski også scoret tre mål i Uefa-cupen og en gang i ligacupen.

Reading slo imidlertid tilbake - og det fra noe overraskende hold. Midtbanespiller James Harper hadde ikke scoret før i sesongen, men gjorde først 1-1 med et skudd som gikk inn via Solano. Deretter utnyttet han en retur fra keeper etter at Celestine Babayaro hadde gjort en feil i Newcastle-forsvaret.

Reading startet best etter hvilen, men kampen snudde helt da Obafemi Martins utliknet på straffe etter selv å ha blitt felt.

Sju minutter før slutt fikk så Newcastle den avgjørende scoringen ved Emre.

PS: Hadde Reading vunnet, ville de avansert til 3. plass i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere