RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En 101-årings hårete ønske

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
101 år gamle Lilian Hosking hadde et heller spesielt ønske på bursdagen sin.

Hosking har sett mye i løpet av sine 101 år, men kvinnen fra Edmonton hadde bare ett ønske for sin bursdag: å få dra fingrene gjennom håret til Edmonton Oilers-spilleren Ryan Smyth.

Ifølge Edmonton Sun fikk hun ønsket sitt innvilget på Meadowcroft Senior’s Residence på mandag, en dag etter at hun ble 101 år gammel.

- Det var mitt ønske å se Smitty. Jeg kan ikke tro han er her. Jeg elsker å se ham skøyte opp og ned på isen og dunke inn mål. Og jeg elsker håret hans. Jeg håper han aldri klipper det, sier hun til avisen.

Smyth hadde med seg en kake på eldrehjemmet, i tillegg til en genser med hans autograf på, samt to puck-formede brownies til den hockeyglade damen. Ifølge Edmonton Sun dro Hosking fingrene sine gjennom håret til Smyth, noe som visstnok medførte røde kinn hos forwarden.

- Nå må jeg bringe Stanley Cup-trofeet til deg også, sa han til Hosking.

101-åringen var naturlig nok i ekstase etter møtet.

- Jeg hadde aldri ventet dette. Det er for mye, egentlig. Det har vært den beste bursdagen i livet mitt, sa hun etterpå.

Smyth har 13 mål og ni assists for Oilers så langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere