RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En av Röslers verste dager

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Uwe Rösler var så skuffet over cupfinaletapet at han gikk rett i garderoben før kampen var over.

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): - Dette var en stor skuffelse. Jeg tror, med unntak av da vi rykket ned med Manchester City, at dette er den verste dagen i mitt fotball-liv, sa Lillestrøm-treneren etter kampen.

Ned i garderoben
Rösler var så skuffet at han gikk ned i garderoben til og med før dommeren blåste av kampen. På pressekonferansen i etterkant smilte han, gratulerte Molde-trener Bo Johansson med seieren og svarte høflig på pressens spørsmål. Men tyskeren la ikke skjul på at han bar på en voldsom skuffelse. Den lot han imidlertid være på innsiden.

Skuffelsen sentrerte seg hovedsakelig rundt feilene som førte til Lillestrøms fire baklengsmål.

- Sånne feil kan man ikke gjøre på dette nivået. Det som gjør meg litt bekymret, er at tre av baklengsmålene kom på feil fra erfarne spillere. Det er mulig nerver spiller inn når det er snakk om en cupfinale, for flere spilte ikke opp mot normal standard. Men jeg vil ikke kritisere spillerne mine i media. Det har jeg bare gjort en gang før, og aldri mer, sa Rösler og smilte.

Uke fri
Han ville heller ikke legge noe skyld på underlaget, som var likt for begge parter.

- Under slike forhold er det enda viktigere å ikke gjøre feil. Men jeg vil ikke skylde på spillerne. De ga alt. Det ble en underholdende cupfinale for publikum, med ekstraomganger og mål. Vi mislyktes i dag, men vi har gjort mange gode ting denne sesongen. Vi må bare jobbe enda hardere, sa han.

Nå gir Rösler spillerne sine en uke fri, før forberedelsene til høsten og vinterens Royal League begynner neste mandag.

Molde-trener Bo Johansson var naturlig nok en svært tilfreds herre etter å ha ledet sitt lag til cuptriumf, men Bosse klarte ikke legge skjul på at han skjønte lite av straffen LSK fikk på overtid i 2. omgang.

Rar straffe
- Det var en merkelig straffe, synes jeg. Ingen spiller tar ballen med hendene når det er 30 sekunder igjen av kampen og man leder 2-1. Litt logikk må det finnes i en dommers tankemåte også. Lillestrøm får straffe etter at Magnus Kilhberg blir dyttet og får ballen i hånden, og det siste er det eneste dommeren ser. Man må tenke litt mer, mente Bosse.

Johansson var mest glad for at Molde klarte å fullføre kampen på den måten de gjorde, på tross av utlikningen på overtid, og på tross av en sesong der mye har gått i oppoverbakke.

- Sånn sett var denne seieren litt av belønningen for det slitet vi har hatt i år, men vi har ikke tid til å tenke på det nå. Vi skal i gang igjen allerede i morgen og forberede oss til neste kamp. Den er utrolig viktig. Men det er klart jeg er veldig tilfreds med at vi vinner cupen. Jeg håper bare at vi kan få ytterligere et løft nå og klare å slå Moss i to kamper, sa svensken.

Men hvor heftig kveldens markering av cupgullet blir, vet han ikke.

- Jeg vet faktisk ikke. Det var et godt spørsmål, svarte han og smilte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere