Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En av tidenes beste finaler

Foto: EPA/Scanpix
Ronnie O'Sullivan lå under 7-5 i finalen av Welsh Open, men kom tilbake og vant 9-8 i den fantastiske finalen mot Stephen Hendry.

Verdensmesteren og verdens kanskje aller beste snooker-spiller viste seg som den sterkeste i kampen mot sin argeste rival. Etter breaks på 92 og 140 tok Hendry en 3-1-ledelse før den første pausen, men O’Sullivan kom seg raskt tilbake til 4-4 igjen.

Skotske Hendry spilte seg deretter fram til en 7-5-ledelse, men nok en gang kom ”The Rocket” tilbake. Med breaks på 75, 52 og 131 gjorde han sitt til at det måtte et 17. og siste parti til før vinneren ble kåret.

Der avgjorde O'Sullivan med et break på 67 poeng.

- Det var en morsom kamp. Vi spilte begge bra i perioder. Stephen startet bra, og hadde han fortsatt sånn, ville han ha slått meg. Men for meg er han fortsatt den største som noen gang har spilt snooker. Han er en mester, sa O’Sullivan etter kampen, ifølge BBC.

Selv om forholdet de to rivalene imellom ikke alltid har vært det beste, var Hendry snar med å sende komplimenter den andre veien også.

- Hans beste spill er bedre enn noen, men han misset en del baller som han normalt ikke ville ha bommet på. Han gjorde et fantastisk break i det siste partiet, og han vant fortjent, sa Hendry.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!