Klikk her for våre V5-forslag

2 Jærvsø Svarten er dagens store favoritt i lunsjen i Drammen. De som spelkulerer i favorittfall må gjerne gjøre det, men vi har ikke råd til å gardere seiersmaskinen fra Vikersund. Seksåringen er både rask og sterk og vinner fra alle posisjoner. Den femte strake seieren skal være innen rekkevidde. Kusken Vidar Hop pleier dessuten å "sette" storfavorittene.

Like enkelt er det ikke i V5-2. 4 Dance Royal har ikke vunnet i år. I dag kan det være duket. Vallaken har en fin oppgave og står bra til. Han vant tross alt fire løp i fjor.9 Sweet Lady har aldri vunnet, men står bra til med tanke på motstand, distanse og spor. Eirik Høitomt opp bak Momarken-hesten er spennende. 6 I'm Gallant blir mye betrodd i dag. Kan absolutt vinne, men han er ikke noen tøffing. Det skal dog sies at han har møtt en del bra hester i sine løp i Sverige. 11 Hot Rocky er en høykapabel herremann. Kommer tilbake etter langt skadeavbrekk. Trenger løp, men har klasse til å vinne dette løpet om han byr til som best fra et vanskelig spor. 5 Louise Avenue vinner ikke på bestilling. En seier er det blitt på 46 starter. Typisk nok kan hun vise til syv andreplasser. Gunnar Austevoll har det med å vinne til stor odds i blant og Louise Avenue skal være i form.

Klikk her for Sportsspills eksperttips

1 Lad's Wonderboy (V5-3) har perfekte betingelser. Han er flink fra start og beholder trolig sporet. Motstanden er overkommelig for den lovende fireåringen. Han kan muligens forsvare et bankerstempel. Vi vil uansett ha med 9 Takeover Lad. Han blir bedre og bedre for hver gang og gjør gode avslutninger. Vinner trolig løp når som helst. 4 Zorgwijik Kabota er en brukbar svenske. I et ikke alt for tøft selskap skal han rekke langt. Galoprisiko må påberegnes. En luring er 10 Ecila Bar. Hun har ikke imponert i sine to starter, men har vist langt sterkere ting i trening. Med fullklaff fra dårlig spor kan dette være en skrellvariant.

7 Trineline er nok beste hesten i V5-4, men helt til å stole på er hun ikke. Står også litt langt ute bak bilen, så vi tar oss råd til å gardere. 2 Jentungen er mye bedre enn raden. Hoppa leverte en meget frisk avslutning i den siste starten og viste at hun er i strålende form. Moe Odin-datteren står forlokkende til og det bør være god odds i henne i dag. 12 Gomnes Tornado er en traver man helst ikke skal gå utenom i V5-komponeringen. Den høykapable hesten har vært riktig god i sine siste to starter. Står vanskelig til, men har definitivt kvaliteter som går utenpå de fleste i sitt grunnlag i feilfri utgave. 6 Skogbryn Røsten er litt variabel. Kan slå til med sterke prestasjoner i blant og må tidlig strekes på kupongene.

Annonse: Kr 55.000 innspilt i juni

I V5-5/DD-2 tror vi mest på 1 Pine Avenue. Svensken er god fra start og møter overkommelig motstand. Fin sjanse for tetkjenning fra start til mål. Sist han var i Norge ble han toer bak Elling's Dream på Bjerke. 12 On Off er den beste hesten, men tolvtespor kan bety posisjonsproblemer. Dersom Jeppe Juel sender hesten frem så fort tempoet har roet seg, tror vi han er tidlig fremme hos favoritten. Han kan absolutt vinne fra utvendig posisjon. 4 Jewel Image har funnet toppformen. Har muligens aldri vært bedre og må betegnes som en stor outsider. Ellers vrimler det av andre outsidere som kan slå til hvis de forannevnte hestene skulle havne i litt trøbbel underveis.

For V5 klikk her . Ønsker du DD-forslaget, trykker du her.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook