RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En brasse presenterer seg

Nettavisen fortsetter å mimre om 2006-sesongen. I dag: En brasilianer presenterer seg.

Seriestart nærmer seg med stormskritt, og Nettavisen fortsetter å børste støv av noen av episodene vi husker fra fjorårssesongen. Vi begynte i forrige uke med å vise Steffen Iversens seiersmål på overtid mot Tromsø, scoringen som bidro sterkt til å avgjøre seriemesterskapet i Rosenborgs favør. Vi fulgte opp med klikk-klakk-målet til sølvvinnerne fra Bergen, da Charlie Miller fikk æren av å avslutte et fantastisk angrep mot Molde.

Deretter var det Vikings tur. Vi mimret litt om serieavslutningen på Viking Stadion, kampen som var så viktig for siddisene med tanke på å overleve i Tippeligaen. Det ble Peter Ijehs store kveld, og han scoret fire mål i 5-0-seieren.

Så tok vi en nærmere titt på et av fjorårets mest fantastiske langskudd. Svenske Pelle Nilsson ga Odd Grenland seieren mot Lyn på overtid på særdeles spektakulært vis. Lørdag tok vi en ny titt på en fantastisk soloprestasjon signert Lyns Edu. Søndag var det Robert Korens tur.

Mandag dro vi til Ullevaal Stadion for et lokaloppgjør i 2. serierunde. Lyn møtte Vålerenga, og vi så igjen Henrik Dahls fantastiske godtreff med venstreslegga.

Tirsdag ble det nok et trøndersk høydepunkt, da vi igjen så Marek Saparas glitrende frispark noen minutter før full tid - målet som i praksis avgjorde Tippeligaen 2006.

Onsdag forflyttet vi oss til Sandefjord for å beundre en av fjorårets mest sinnssyke enkeltmannsprestasjoner. I dag skal vi faktisk til samme kamp og til samme lag. Adriano scorer sitt første mål for Sandefjord - og det på spektakulært vis.

Trykk «play» i bildet over for å se scoringen.

Har du noen episoder fra 2006-sesongen du vil se i reprise? Send mail til sportsweb@tv2.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere