Gå til sidens hovedinnhold

– En cup for de minste

Spente barn med fotballdrakter, engasjerte foreldre og en stor glede var å se på Helt opplagt-turneringen som ble arrangert i helgen. Tross dårlig værutsikter gikk arrangementet smertefritt da hele 39 lag deltok. Turneringsleder Fatmir Kjamili og leder i fotballgruppa, Petter Kleve, kan med smil om munnen være stolt over hva de har fått til.

SØNDRE NORDSTRAND: Lørdag 13. april ble den årlige Helt opplagt-turneringen gjennomført på Søndre Nordstrand i Oslo.

– Vi ville lage en cup for bare de minste og ha barnefotballen i fokus, sier Kleve. Dette er andre året det arrangeres og det er nå blitt en tradisjonscup som avholdes hver april, sier leder i fotballgruppa til Klemetrsud IL, Petter Kleve.

Helt Opplagt 2013

Ville ikke gått uten hjelp

For å gjennomføre var Kleve avhengig av bidragsytere fra foreldre og andre.

– Vi fikk god hjelp fra 97-jenter som dessverre ikke har noe lag i år, som bistod med kiosk, lodd og kake. Jeg vil også gi en stor takk til foreldre som hjalp til under turneringen med dugnad og rigging onsdagen før. Dette er helt avgjørende for oss, og noe vi setter stor pris på.

Midt på dagen dukket brannvesenet fra Kastellet brannstasjon opp og lot barna prøve og se på brannbilen. Politiet tittet også innom og synes det var hyggelig å komme og bli bedre kjent med barna og miljøet.

Les flere lokale nyheter fra Søndre Nordstrand her.

Positive tilbakemeldinger

Arrangementet gikk som forventet, og både spillere og foreldre vendte hjem med positive opplevelser.

– Som nyvalgt leder i fotballgruppa er jeg stolt over at vi klarte å gjennomføre dette, sier Kleve.

LES MER FRA UNGDOMSREDAKSJONEN HER

Helt Opplagt 2013

Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis