En duo du kan tro på

Jorma Kontio og Timo Nurmos er en svært seiersgivende kombinasjon og de står også bak vår V4-banker fredag på Solvalla.

09.11.12 10:33

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Krig om championatet
Oddstips: Tipsene sitter som et skudd

V5 Øvrevoll: Vi bankerspiller direkte

Fredag er det V4 på Solvalla som innleder, før Øvrevoll overtar med ettermiddags-V5 med internasjonalt spill. Til kvelden overtar Jarlsberg travbane i Tønsberg med V65/V5 og DD. Vi har naturligvis tips til samtlige.

Det ble flott treff under torsdagens V4-løp i Umeå. Den mellomste bongen (innl.pris kr 300) betalte tilbake pene 1358 kroner og ga fint overskudd for de som spilte den. På Klosterskogen torsdag kveld lanserte vi 3. valget 12 Gjermund som en herlig banker i B-spillet og de som fulgte vårt mellomste forslag der (innl.pris kr 480) kunne kvittere ut pene 2 543 kroner. Vi håper fremgangene fortsetter under fredagens travkjøringer.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Solvalla:
V4 kl 12.20
DD kl 12.43

Det er Sveriges nasjonalarena Solvalla som arrangerer V4 denne fredagen og vår banker for dagen trenes av dyktige Timo Nurmos og kjøres av ingen andre enn toppkusken Jorma Kontio. Dette er en duo du kan stole på og når bankeren heter Belive Me så kan vi annet enn å tro på seier!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi tror
4 Belive Me er ei meget bra 4-års hoppe som gjorde alt riktig i sommer der hun gikk fra seier til seier. Hun var spesielt imponerende den 15 August der hun danset rundt Solvalla-ovalen på sterke 13,5/1640 . Nå i sitt siste løp for to måneder siden så var hun direkte svak og hun var syk for dagen. Har fått god tid til å hente seg inn igjen og har fungert fint i jobbene hun har fått hjemme på gården. Perfekte forutsetninger bak bilen, dyktig kusk og riktig distanse er alle plussfaktorer i ettermiddag og konkurrentene skremmer aldeles ikke. Normalt har Timo Nurmos alltid hestene seiersaktuelle hver gang han kommer til start med dem etter pause og da skal dette være en meget god vinnersjanse. Vi bankerspiller i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skal være favoritt
2 Orlando Gel er en topphest for grunnlaget, men han er ikke stabil på beina. Når den dyktige danske treneren Troels Andersen sender Mr Pine Chip–sønnen til start på Solvalla, så er det fordi han har klare seiersambisjoner. Vi synes det er en fordel at han overlater tømmene til rutinerte Søren Eriksson for Andersen er ingen stor kusk pr dags dato. Perfekt spor bak bilen for Orlando Gel og løser han feilfritt fra start, så tror vi det er stor sjanse at vår favoritt sitter tidlig i tet. Vel i tet skal galoppfaren være mindre og feilfritt så mener vi det er snakk om en vinner. Vår klare favoritt i V4-4, blir kun et andrevalg i spillet og kan være en frekk banker for de dristige.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.