Gå til sidens hovedinnhold

- En fantastisk prestasjon

Men Millwall må takke straffemissen til Leeds for at det blir opprykksfinale.

LEEDS - MILLWALL 1-1 (1-2 SAMMENLAGT):

- Vi fikk straffesparket og da tenkte vi at vi skulle klare det, men så bommet vi, konstaterer Simon Grayson, manageren til Leeds United, i minuttene etter at den gamle storklubben snublet i nest siste hinder.

Straffespark til Jermaine Beckford var løst og dårlig plassert. Sannsynligvis var nok også nattesøvnen hans løs og dårlig etterpå.

Kampen var andre del av semifinalen i playoffet om opprykk til Englands nest øverste divisjon, og betydde en del kroner.

Nadjim Abdous utligningsmål i det 74. minutt sørget for at Millwall får spille opprykksfinalen på Wembley mot enten MK Dons eller Scunthorpe.

- Du kunne ikke be om mer av spillerne, de leverte en god kamp. Vi holdt Millwall til veldig få sjanser, kanskje bare den ene. Spillerne ga seg aldri, men vi klarte bare ikke å få det andre målet, konstaterer Grayson.

37.000 tilskuere overvar kampen på Elland Road, og de fleste trodde nok at dette skulle gå da Luciano Becchio scoret 1-0-målet tidlig i andre omgang.

- Det er ingen tvil om at det er en fantastisk prestasjon av oss å slå Leeds foran 37.000 fans, mener Millwalls manager Kenny Jacket.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar