RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

En fantastisk travuke

Nå er det lunsjtrav også på mandagene. Vi tror på ei tetglad dame. Sjekk våre travtips.

Det er en fantatisk travuke som står for tur og til helgen er det altså Oslo Grand Prix på Bjerke. Fra og med denne mandagen er det også lunsjtrav på mandagene. Det innebærer at det vil bli lunsjtrav både på mandager, tirsdager og torsdager i sommerhalvåret. Vi finner vår første mandagslunsjbanker i V5-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Det handler om den fartsfylte og tetglade hoppa 5 Atom Flisa i V5-3. Vi bankerspilte hoppa direkte ut i debuten for Jan Kristian Waaler i V65 for snaue to måneder siden. Da vant hoppa uanstrengt etter tet hele veien. Fulgte opp med ny V65-seier fjorten dager senere. i årets tredje start under påsketravet på Klosterskogen for en måned siden galopperte hoppa fra start, men kom fint tilbake til fjerdeplass. Nå har hoppa forlatt stallen til Jan Kristian Waaler og er tilbake hos sin eier.

Normalt er hoppa overlegen mandagens konkurrenter, og selv om det er et lite usikkerhetsmoment at hoppa har skiftet treningskvarter siden sist, synes vi hun har en svært fin oppgave denne mandagen. Vi tror på seier sammen med velkjørende Kai Johansen og synes Atom Flisa er mandagens beste bankerforslag.
Vår rangering V5-3: A: 5 B: 4-10 C: 8-3-1-11-2-6-9 D: 7-12

Annonse: Øivind Grøstad med solide tips til Bjerke onsdag/torsdag og nesten 80 000 kroner innspilt

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
8 Super Com var en fin traver som var sterk på 17,9/2100m i debutløpet og avviste enkelt storfavoritten og delvis Northugeide Ringo Star M. (spilt til 17 igjen for 10) den dagen. Når dyktige Kjetil Helgestad drar ut hester kjemper de som regel i toppen. Nå er det første gang det er autostart for Magnetic Power-sønnen, men rapportene sier det blir neppe noe problem. Må uansett løse seg litt fra et krevenede startspor.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

12 Beak`s Mr. Toby gjorde noen fine innsatser i fjor som treåring og kommer nå ut etter pause. Bare det klaffer litt for S.J`s Photo-sønnen tror vi på en fin vinnersjanse selv om han normalt trenger løp i kroppen. 11 Shiraz J.C har strålende form, noe hun bekreftet sist med en meget bra siste 700 meter til seier. 1 Menina går på jevne, men står perfekt til denne gangen og er aktuell på gardering, ikke minst siden hovedutfordrerne alle har trukket dårlige spor. 9 V`Ang Yard er i utvikling, man mangler fortsatt det lille ekstra.
Vår rangering V5-1: A: 8 B: 12-11-1-9 C: 2-4-7-10-6-3 D: 5

V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
5 Bonus kommer ut etter en liten pause der han tjente mye penger på kort tid. Nå er ikke motstanden skremmende denne mandagen heller og det ser ut son en bra sjanse for tet fra start til mål.

11 Brenne Junior var vinneren av det litt spesielle løpet på Bjerke onsdag, for i det første forsøket var det nettopp Brenne Junior som var løs når Haugestad Hentesveis bråstoppet. I det gyldige løpet var Brenne Junior en god vinner på en fin tid, så han må regnes i toppen. 10 Gea har stor kapasitet, men hun er kronisk usikker. I toppen feilfritt. Tre hester skiller seg klart ut i dette løpet.
Vår rangering V5-2: A: 5 B: 11-10 C: 2-3-7-6-4-1-8 D: 9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
6 Atomic Migliore er en fin traver som er meget rask fra start, og således er sprint og Biri flotte forutsetninger. Ga seg vel enkelt fra tet i Bergen sist (et løp utenom V75), men det var over full vei. Sprint er en klar fordel, men vallaken har vist litt tvilsom fightervilje ved flere anledninger, derfor velger vi å gardere.

10 Zetus er en fin fireåring, som gjerne skal ha det litt servert. Tetvant enkelt i årsdebutenm de to påfølgende startene har vært litt på det jevne. Bakspor trekker ned mandag, men Zetus er blant de bedre i dette feltet. 2 Victory Line er en av de bedre på kapasitet og står dessuten veldig spennende til denne gangen, tidlig kryss ved gardering. 12 Readytorhumble D.K er en fireåring i utvikling og fra et bedre spor hadde han vært en het seierskandidat, men fra dette sporet på Biri er han avhengig av klaff.

3 Tic Tac Toe er formbomben i løpet, men det blir som oftest galopp for Thai Tanic-sønnen som kan løse fra start. Kai Johansen opp mandag, det er en svært spennende kuskeendring.
Vår rangering V5-4: A: 6 B: 10-2-12-3 C: 7-1-5-9-8-11 D: 4

Annonse: Øivind Grøstad med solide tips til Bjerke onsdag/torsdag og nesten 80 000 kroner innspilt

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Endelige perfekte forutsetninger igjen for 2 Wendy Way. Har stått i vanskelige spor på slutten, nå er svært gode sjanser for umiddelbar tetkjenning. Formen er kanskje ikke helt på topp, men hoppa trives fortreffelig i tet og motstanden er enklere enn på lenge.

10 Global Knockout er kanskje den beste hesten på kapasitet, men Coktail Jet-sønnen har slitt med helsen de siste sesongene så det er lenge siden siste seier. Har fått løp i kroppen nå, og skal sees med en topp vinnersjanse om han fungerer. 8 Dumdumboy er en traver vi liker, men han har skuffet en del i det siste. 7 Scoreandevileye har gått det på jevne i år, men kapasiteten til Ottersen-traveren er bra for klassen så han skal krysses på gardering. Tredje sist leverte hesten kanonopphenting etter galopp på Leangen.
Vår rangering V5-5:A: 2-10 B: 8-7-4 C: 5-9-6-11 D: 12-3-1

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere