En finne som kan flytte beina

Foto: Norsk Rikstoto/Eirik Stenhaug

Søndagens V64-banker ga et knallsterkt inntrykk under Elitloppshelgen og taper ikke søndag.

16.06.13 10:27

Sportspills meny søndag:
V65 Leangen: Supersøndag på Leangen

Tippetips søndag: Glimt jager sjuende strake på Aspmyra

Oddstips: Endelig opptur på Romerike?

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Travsporten hviler som kjent ikke på søndagene, og søndag er det meget hektisk på travfronten. Det hele starter med V4 og galopp fra Strømsholm, før Leangen byr på en heidundrende søndagskjøring der både NM for travtrenere, 2. avdeling av Trøndelagspokalen, finalen i DNTs hoppechampionat for fireårige norskfødte hopper (hele 200 000 kroner til vinneren) og finalen i Veikle Balder cup for fire og femårige kaldblodshester med 100 000 kroner til vinneren skal avvikles. I tillegg til dette er det V64 fra Gävle, mens Harstad skal avvikle dobbel V5 søndag kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Alle seks V64-løpene i Gävle er forbeholdt treårige hester denne søndagen. Det er uttagningsløp til den pengestinne E3 som gjelder på Gävle i ettermiddag og det er noen fabelaktige treåringer som skal i aksjon. Vi setter alle våre penger på en finsk ekvipasje i V64-1.

Innleveringsfrister Gävle
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

I dag sitter’n!
Oi for et lekkert inntrykk 8 Harmi’s Frido har gitt de to siste startene, og det er bare tilfeldigheter at det ikke står et 1’tall i programraden. Nest sist på Bjerke sto han i et håpløst startspor, og det ble labert tempo i front, men avslutningen var av beste merke til femte. Sist på Solvalla så han rålekker ut i oppvarming, og undertegnede var helt sikker på at 3-åringen kom til å levere et toppløp, noe han også gjorde. Markku Nieminen satte full fart på Harmi’s Frido ned den siste langsiden, og kom fram til ledende Rolling Stones. Disse to forlot feltet med nærmere 40 meter, og det skulle bli en herlig duell, men 8 Harmi’s Frido galopperte bort en mulig seier midt i oppløp. Selv om motstanden er hard i dag, skal han ha en topp sjanse tross spor 8.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

D’one får kamp til døra!
5 D’one har en stamme som sier det meste, med Giant Diablo som mor og Donato Hanover som far. Da forplikter det at denne hoppa skal løpe, noe som hun også har gjort i sine tre starter. Sist på Solvalla var hun ute i et lunsjløp, og holdt enkelt teten fra spor 1. Örjan Kihlström holdt siden et jevnt hardt tempo i front, og vant det løpet lekende lett. Hoppa har samtidig vist herlig fighting spirit, og vil være først. I dag møter hun mye hardere konkurranse, og se opp for 6 Donna Di Quattro, som er ei herlig treårshoppe. Lutfi Kolgjini-traveren har travet flere fantastiske løp, og på Örebro 9 desember i fjor, holdt hun faktisk på å slå Denim Boko fra dødens. Skulle hun komme inn i løpet i dag fra et dårlig spor, ser vi ikke bort i fra at hun kan slå D’one fra dødens. Dette er ei hoppe som har startet betydelig flere ganger enn D’one, og som normalt skal ha mer hardhet i kroppen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.