RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En flankespiller til å stole på

(foto: scanpix)
I en sesong der Raul, Joaquin og Ivan Helguera ikke har levert opp mot sitt beste, kan Spanias trener Inaki Saez i hvert fall stole på en mann: Vicente.

Valencias midtbanespiller har vært i strålende form i hele år. Han var toneangivende i forhold til å sikre Valencia både seriegull og seier i UEFA-cupen. Hans suverene form på venstre flanke har kanskje vært den viktigste nøkkelen til Valencias suksess.

På samme måte som hans forbilde Ryan Giggs, løper den tynt bygde Vicente nesten raskere med ball enn uten, og han har levert Beckham-innlegg jevnt og trutt, i tillegg til å score en drøss med mål selv.

- Jeg må innrømme at det har vært en stor sesong. Jeg har spilt bra, scoret en del mål og hjulpet oss til å vinne UEFA-cupen. Nå vil jeg hjelpe Spania med å oppnå noe i Portugal, sier han til Reuters.

Det er Vicentes første mesterskap på landslaget, og han har vært fast inventar i Inaki Saez’ mannskap. Landslagssjefen har tatt ut en heller defensiv spillertropp, men er det en spiller som kan sette fart i Spanias lag, så er det Vicente.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere