Gå til sidens hovedinnhold

En formsterk banker

Øvrevoll byr på en spennende ettermiddagsmeny fredag. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 15.55 (løp 3-7)
DD kl. 16.55 (løp 6-7)
Program.
Hjemmeside Øvrevoll.

To fine hovedløp krydrer programmet på Øvrevoll denne fredagen. Dagens banker finner vi i V5-2 i form av hest nr 10 Wattan. Han overbeviste stort sist over 1100 meter og selv om distansen nå er lenger, skal det gå bra. Han har tidligere vunnet flere ganger over 1600 meter og har vist stabil form over en lenger periode nå. Normalt ville 2 Giant Sandman i V5-4 være en banker, men han møter en ny superhoppe fra trener Arnfinn Lund i 8 Alight. Hun kan være for god, selv for Giant Sandman.

Klikk her for å se våre V5-forslag

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Årets siste klassiske løp med syv treåringer til start. I og med at det begynner å bli sent i sesongen og formen kan være litt usikker, velger vi å ta med tre hester. 4 Sweet Baby Jane har vunnet fire strake og har utviklet seg med stormskritt. Hun står hver meter av distansen og blir min favoritt. 2 Bank of Burden ble med på et litt for stort åpningstempo i siste start. Med en litt roligere åpning er han med her. Fra Danmark kommer 5 Boxing Day som har funnet fire av syv starter i år. Er en god hest og vil like distansen.

V5-2:
10 Wattan har vært god i hele år og vant enkelt sist løpsdag. Jeg tror han følger opp seieren og vinner dette løpet. Dagens banker.

V5-3:
Et åpent løp over sprintdistanse. 5 Home Straight har vunnet tre på stripe. Kan bli vanskelig å vinne den fjerde men er ikke uten mulighet. 8 Requested skuffet noe som stor favoritt sist men er god nok. 6 Illusive Spirit er ute på en ukjent distanse som jeg tror passer hesten. Var god i siste start og kan være en overraskelse. 2 Harpy Larry, 3 Victorian Art og 4 Evening Rose skal ikke glemmes og det samme gjelder 10 Chief Eric. Helgardering kan være løsningen.

V5-4:
Normalt skal 2 Giant Sandman være i en klasse for seg i dette løpet men distansen er kort og han møter en ny superhoppe fra Arnfinn Lund. 8 Alight overbeviste stort og selv om dette er første gang på gress har hun en stor mulighet til å tukte favoritten. Skal man ha med en hest til for å være helt sikker, blir det 9 Reggae Dancer fra Trener Bent Olsen i Danmark.

Her kan du levere våre ekspertspill til Øvrevoll

V5-5:
8 Wood Top har vært god i de siste startene og må med på bongen. 5 So Trendy har ting på gang og har fungert meget bra på dirt track. 7 Great Gambo har kommet ned på et lavt formtall og bør være klar til å vinne et løp igjen. Det er lenge siden sist. 12 Wondeful Bahare trives på distansen og banetypen og går igjen et godt løp. 2 Vivat står fortsatt uten seiers denne sesongen. Det kan han rette på her dersom alt klaffer.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 15.55 (løp 3-7)
DD kl. 16.55 (løp 6-7)

Program.
Hjemmeside Øvrevoll.

Kommentarer til denne saken