RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En forrykende duell

Sist oppdatert:
En forrykende sisterunde ble avsluttet på dramatisk vis.

Duellen mellom Hunter Mahan og Nationwide Tour-spilleren Jay Williamson på siste spilldag av Travelers Championship ble en forrykende affære. Ikke bare vartet duoen opp med blendende golf - styrkeforholdet i bataljen forandret seg også mot slutten av runden.

Mahan hadde god kontroll lenge, ledet med to slag et godt stykke inn på back nine, samtidig som Williamson spilte stødig og med nervene under kontroll. Mahan så ut til å gå mot en aldri så liten kollaps mot slutten, da han pådro seg to bogeys på rad på hull 16 og 17, og overlot ledelsen til Williamson takket være sistnevntes birdie på hull 15. Men Mahan tok seg mesterlig sammen, og spilte seg inn på greenen på det 18. hullet og senket birdieputten som sikret omspill.

Og i omspillet slo begge seg tett inntil pinnen på første hull, men Mahan taklet presset best. Han senket sin birdieputt, mens Willimson satte sin litt for langt opp til høyre.

Mahan (25), som er inne i sin fjerde sesong på PGA-touren, tok dermed sin første seier i det gjeveste golfselskapet. Han hadde bare én topp ti-plassering så langt i sesongen, og seieren var verdt 1.080.000 dollar. Søndagens runde gikk han på 65 slag.

Williamson fikk imidlertid 648.000 dollar som et plaster på såret. Før helgens turnering lå han på 7. plass på pengelisten på Nationwide Tour med 153.249 innspilte dollar.

Nick O'Hern ble nummer tre, med Vijay Singh hakket bak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere