*Nettavisen* Sport.

En galla vinner

Formhesten Galla Placidia blir vår fredagsbanker på Øvrevoll. Sjekk fredagens galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Dagens banker finner vi i V5-2. 4 Galla Placidia fra trener Arnfinn Lund er den beste hesten i feltet og har vist god form i de to siste startene. Annenplassen bak Sir Randolph over 1350 meter var et godt løp og hun fulgte opp med en tredjeplass etter Buckham i Norsk Mesterskap for 3-åringer. Espen Ski rir med stor selvtillit for tiden og det blir seier i dette løpet. Dirt track banen var noe løs siste løpsdag og vil bli saltet godt foran neste løpsdag for å binde sanden.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Et jevnt løp over 1600 meter hvor nyimporten 4 He’s Invincible blir min favoritt. Dette er en nyimport fra England som debuterer på Øvrevoll. Han vant sin eneste seier så langt på Kempton i England i slutten av april på en såkalt ”allweathertrack” med et toppdekke av sand, fiber og voks. He’s Invincible kostet i underkant av 10.000 kroner og Espen Ski uttalte han er meget fornøyd med hestens treningsarbeider. 6 Buen Rumbero gikk bra sist løpsdag og kan vinne men er litt ustabil i prestasjonene. 1 Agent Boo kan også være en hest å ta med i dette løpet. Skuffet sist over 1100 meter men er bedre på dagens distanse.

V5-2:
4 Galla Placidia fra trener Arnfinn Lund er den beste hesten i feltet og har vist god form i de to siste startene. Annenplassen bak Sir Randolph over 1350 meter var et godt løp og hun fulgte opp med med en tredjeplass etter Buckham i Norsk Mesterskap for 3-åringer. Espen Ski rir med stor selvtillit for tiden og det blir seier i dette løpet.

V5-3:
7 Home Straight bærer mye vekt men det har ikke all verden av betydning på denne distansen. Har tre seire og tre annenplasser på de siste seks startene og må ha en god mulighet her. 4 Tayahab gjorde sin første start på denne distansen 12. november og det endte med seier. Sprint kan være melodien og da har hun en god mulighet igjen. 1 Chief Eric er alltid med der det skjer og har vist gode prestasjoner i de to siste løpene.

Her kan du kjøpe Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-4:
Et løp med flere formhester i startboksene. 4 Wattan imponerte igjen sist løpsdag med å vinne årets syvende løp. Igjen er det Anna Pilroth som sitter på ryggen og han må med på bongen og kan ta årets åttende seier og kan være et bankeralternativ. 3 Zavann Zaid var knepent slått i siste start og formen kan være på vei. 8 Delily og 9 Aylar er også gode på sprint og 10 Angie’s Nap var kun lengden bak Tayahab i siste start. 7 Face The Fact skuffet sist, noe som kan skyldes en løs dirt track på grunn av kaldt vær.

V5-5:
Dette er et åpent løp uten de klare favoritter. 8 Emperor har gått hinderløp i det siste og er nå tilbake på flatt. Er god nok til å vinne. 12 Zen Cat vant over distansen 12. november. 5 So Trendy gikk brukbart sist etter en liten pause og kan være ytterligere forbedret. 6 Miss Montana har vist stabil form i de siste startene og 3 Cool Match er god på denne distansen.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 15.55 (løp 3-7)
DD kl. 16.55 (løp 6-7)

Program
Hjemmeside

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.