Gå til sidens hovedinnhold

- En gjeng hyklere

Peter Kenyon går til frontalangrep på Chelseas konkurrenter Manchester United og Arsenal. - De er en gjeng hyklere, sier Chelsea-direktøren.

Bakgrunnen for Kenyons sjokkangrep på Chelseas rivaler, er overgangssakene London-klubben har vært involvert i med de to klubbene.

Han mener både Manchester United og Arsenal svartmaler Chelsea i engelske medier.

Chelsea ble fikk tidligere i år en bot på 300.000 pund for å ha hatt ulovlige overgangssamtaler med Arsenals Ashely Cole, og det internasjonale fotballforbundet (FIFA) behandler for tiden den omstridte overgangsfarsen rundt Lyns John Obi Mikel - som har skrevet under for Manchester United, men som Chelsea hevder de har retten på.

- Prøver å hindre oss
- Dette er rent hykleri og fundementalt upålitelighet. Det har vært to store klubber i England de siste 12 årene. Plutselig finnes det en tredje storklubb, som truer med å bli mer suksessfull enn de to andre, sier Chelseas direktør Peter Kenyon ifølge The Sun.

Kenyon, som tidligere var direktør i nettopp Manchester United, fortsetter med sitt frontalangrep:

- De prøver å ødelegge kursen vår, de prøver å hindre våre planer om å vinne trofeér. Men forstyrrer det oss? Nei, ikke i det hele tatt. De skal aldri klare å stoppe oss fra å bli en suksessrik klubb, slår han fast.

Forsvarer USA-turné
Chelsea befinner seg for tiden i USA på turné før sesongstarten i Premier League 13. august. Kenyon understreker at Chelsea ikke er i USA for å skaffe seg et marked.

- Dette er en seriøs tur. Vi har hele førstelaget med, sier han - og sender et stikk til Manchester Uniteds kaptein Roy Keane, som droppet rødtrøyenes Asia-tur.

- Du vil aldri se at vi lar noen av spillerne være igjen hjemme. Vi er ikke «Harlem Globetrotters», som besøker syv land på ti dager. Chelsea kunne tjent mye mer penger dersom vi hadde reist til Asia som andre kluber. Men planen med USA-turneén er å skaffe oss suksess i den kommende sesongen, mener Chelseas direktør.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem