*Nettavisen* Sport.

En helt vendte hjem

Foto: Scanpix/Jed Jacobsohn/Getty Images/AFP

Antoine Walker fikk en kongelig velkomst da han spilte sin første hjemmekamp for Boston Celtics på to år. Alt om nattens NBA.

03.03.05 08:43

BOSTON CELTICS - LOS ANGELES LAKERS 104-101: Alt var lagt til rette for Antoine Walkers comeback på hjemmebane for Boston Celtics. Et utsolgt FleetCenter og førsteårsspilleren Al Jefferson ga slipp på trøye nummer åtte, slik at den hjemvendte helten fikk trøyen han bar i sju sesonger før han dro til Dallas Mavericks. Selv om opplevelsen var enorm for Walker, var det to andre som dro det tyngste lasset da Los Angeles Lakers ble sendt hjem med tap. Paul Pierce og Ricky Davis scoret 29 poeng hver. Walker noterte seg for 16 poeng. Chucky Atkins ble toppscorer for Lakers med 29 poeng.

PHILADELPHIA 76ERS - NEW JERSEY NETS 93-99: Etter å ha bommet på det meste de to første periodene, løsnet det skikkelig for Vince Carter i andre halvdel av møtet med Philadelphia 76ers. Han scoret 26 av sine 32 poeng etter halvtidshvilen og var hovedårsaken til at New Jersey Nets kunne dra fra Philadelphia med seier. Allen Iverson ble toppscorer for vertene med 37 poeng.

WASHINGTON WIZARDS - HOUSTON ROCKETS 101-98: Larry Hughes har vært ute med skade i halvannen måned. Men mot Houston Rockets var han tilbake på plass. Etter 20 kamper på sidelinjen med brukket tommel, gjorde han comeback med 31 poeng. Det ga Gilbert Arenas etterlengtet hjelp i scoringsprotokollen. Arenas nok en gang toppscorer for Wizards, denne gang med 33 poeng. Tracy McGrady scoret mest for Rockets med 26 poeng.

ORLANDO MAGIC - SACRAMENTO KINGS 114-111: Sacramento Kings hadde Peja Stojakovic tilbake mot Orlando Magic. Men det hjalp lite for skadeskutte konger. Steve Francis var i storslag og lekte til tider med sine gjester. Til slutt stoppet han på 29 poeng og ti assist. Førsteårsspilleren Dwight Howard fulgte opp med 20 poeng og plukket ned 16 returer. Stojakovic ble toppscorer for Kings i sitt comeback med 28 poeng.

CLEVELAND CAVALIERS - SEATTLE SUPERSONICS 86-103: Ungguttene til Cleveland Cavaliers startet sesongen strålende og mange så på LeBron James & co som en outsider til NBA-tittelen. Men den siste tiden har luften begynt å sige ut av ballongen. Mot Seattle SuperSonics kom det fjerde strake tapet for Cavs. James gjorde sin del av jobben, men hans 32 poeng var ikke nok for hjemmelaget. Ray Allen ble toppscorer for Sonics med 31 poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.