RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

En herlig Coktail

Sist oppdatert:
Vi drar til med et frekt bankerspill på fjerdevalget Coktail Will på Jägersro tirsdag og satser på nytt klaff i V65-spillet.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Momarken: En lady som banker gutta

Lunsjtrav Drammen: En vinner fra Bø

Oddstips: Bunnlag til flott odds

Etter at lunsjtravene til Bergsåker i Sverige og i Drammen her hjemme er over er det dobbel V5 til Momarken og V65-spill til Jägersro i Sverige som står på plakaten på kvelden, og på den andre siden av kjølen har vi klokketro på to bankere!

Ny herlig klaff!
Begge våre lunsjbankere på mandag i Östersund i Sverige og på Klosterskogen her hjemme vant, og i Skien ble det totalt flotte 9 586 kroner innspilt! Alle V5-forslagene satt klokkerent, og de som spilte det minste forslaget på 144 kroner kunne kvittere ut småpene 2262 kroner!

I tillegg fikk vi DD på vårt største spilleforslag på 300 kroner, og der kunne de som spilte hente ut ut flotte 2800 kroner! På kvelden fikk vi V65 på Färjestad i Sverige, og de som spilte våre DD-forslag der fikk fine penger tilbake!

Strålende tips til løpene på Leangen ble også levert, men der var det stang ut på to fototap. Vi er i siget igjen nå, og det er nye sjanser både på Momarken her hjemme og på Jägersro i Sverige i kveld!

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Feller samtlige til slutt?
10 Coktail Will i V65-1 er vår første banker for kvelden, og mange blir nok litt overrasket over det valget. Vi skal begrunne det, og da snakker vi om et fjerdevalg i spillet! Kom ut etter 4-mnd pause i den siste starten, og Coktail Jet–sønnen så da meget fin ut der han kom i mål på sjetteplass på sterke 14,8/3160m. Vant det løpet gjorde New Line foran vår andre banker Yamani Hornline, og Coktail Will var ikke satt opp noe som helst til akkurat det løpet. Han har nå fått fire nye uker med jobb hjemme hos Løvgren der han etter rapportene virker dunderfin, og da tror vi at vi får se en kraftig forbedret utgave i kveld.

Bakspor er ikke noe pluss men han har rygg på to startraske hester i form av 3 Estreet og 4 Peak Performance, og da finner Løvgren seg nok en fin posisjon underveis. Det lukter litt tempo på dette løpet når hestene fra 3 til 6 alle vil til tet, og det med offensive kusker i sulkyene. Dette er noe som vil favorisere vår banker da han er mer sterk enn speedig, og Coktail Will står perfekt inne i dette løpet. Det er lenge siden han har møtt såpass billig konkurranse som han gjør i kveld, og vi synes det er verdt å prøve han som et frekt bankerspill!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Sterk som få!
Vår andre banker for kvelden er 11 Yamani Hornline i V65-6, og dette er en fin traver som er i toppen de gangene han starter. I år har det vært litt problemer med en fot på San Pellegrino–sønnen derav litt få starter, og i den nest siste starten kom han ut etter en liten pause og var da meldt kraftig opp og måtte gi tapt for gode New Line som har mye mer grunnlag. Det var lite å si på innsatsen i det løpet, og i den siste starten var han ute i et V75- løp der han ble kjørt meget offensivt (ble da ikke premie på 14.4 full vei).

Distansen på 2140 meter var ingen fordel den gangen da han ikke har den speeden som de beste i grunnlaget, og det løpet vant velkjente Pingus Vang. I kveld skal Yamani Hornline ut over favorittdistansen 3140 meter, og normalt går han en 14-tid og det holder til seier. Catrin Fajersson er offensiv i sin kjørestil, og hun kjører uten respekt for de mer garvede kuskene – slik liker vi – Banker!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
5 Majestic Lane i V65-2 er en 3-åring med bra kapasitet, men han er usikker. Nå kommer Kolgjini–traveren ut etter 3 mnd pause, og rapportene fra stallen er at han har trent meget fint samt han virker mer voksen. Christoffer Eriksson kjører han i kveld, og den duoen har seiret tidligere. Majestic Son–sønnen er bra fra start så vi tror Eriksson prøver seg en bit, og om han klarer å hente en lengde på favoritten 4 Great Arnie kan mye være gjort. Vi føler dog han har en god mulighet uansett posisjon underveis bare galoppen unngås, og han er vår klare favoritt i løpet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere