RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En herlig Diva

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Fashion Diva har vist strålende form i det siste, og vi tror hun vinner i V65-spillet på Bollnäs i Sverige i kveld.

Det ruller på for fullt i trav-Norge om dagen og svært hyggelig var det med 15,5 millioner omsatt i V75 lørdag uten drahjelp fra verken TV-reklame eller jokerpott.

OPPDATERT TIRSDAG MORGEN:Nettavisens Sportspill fikk voldsom klaff med tipsene mandag. Til mandagens V4-løp på Åby i Sverige stolte travekspert Espen Edvardsen på tredjevalget Umberto Star i tredje avdeling (var fjerdevalg når tipsene ble lansert), og den friske bankeren svarte med å vinne med halve oppløpet. De som leverte Edvardsens største V4-forslag her på Nettavisen/Sportspill (innl.pris kr 900) kunne innkassere formidable 37.010 kroner hver (det hadde en leser gjort). I tillegg gikk fire av andelslagene på Eksperten inn med samme gevinst. Dermed kunne 40 Nettavisen-spillere som hadde satset 100 eller 150 kroner, kvittere ut pene 3700 kroner hver. Totalt spilte dermed Edvardsen inn 197.350 kroner for Nettavisen Sportspills lesere i lunsjen.

Og under mandagens V65-løp i Bollnäs fortsatte festen. Hele åtte andelslag gikk inn med seks rette og totalt ble det ca 140 000 kroner innspilt på disse. I tillegg ble det superklaff i DD-spillet både under V4-løpene på Åby og under V65-løpene i Bollnäs og over 10 000 kroner innspilt på disse. Mange lesere leverte disse DD-tipsene. Summa summarum sopte Espens tips inn ca 400 000 kroner på en fantastisk mandag.

Klikk her for å se Espens ulike andelslag i Eksperten til V65-løpene i Bollnäs mandag kveld.

Nylanseringen Eksperten er blitt en megasuksess, og kommer garantert til å øke omsetningen for Norsk Rikstoto fremover. Hver dag finner du ulike andelslag fra Nettavisens traveksperter i priskategori 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner.

Søndag ble flotte gevinster på Sørlandet, der åtte av våre andelslag ga avkastning til de som spilte disse. Aller best var Espen Edvardsens to samlebongsandelslag. For 200 kroner per andel (ti andeler) og en innleveringspris på 1950 kroner, betalte den ene samlebongen 10 820 kroner tilbake, mens det andre samlebongsandelslaget ga flotte 16 230 kroner tilbake.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag.

Mandag er det tre baner vi kan spille til. Først ut er Åby travbane i Gøteborg som arrangerer V4, der vi jakter den fjerde dagen med fulltreff i Sverige. Til kvelden overtar Bollnäs med V65, og på Leangen er det dobbel V5.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En Diva i knallform
Vi synes 6 Fashion Diva i V65-5/DD-1 virkelig har vist fin form i de siste startene, og da snakker vi om et andrevalg i spillet. Hun har blitt herdet i tøffe V75-løp på Solvalla, og hun har gjort strålende innsatser gang på gang. I den siste starten stakk hun rett til tet fra spor 8, og den dagen holdt hun koken strålende i et løp som ble vunnet av gode Prowess Kronos.

I kveld er motstanden betydelig lettere, og med innsatsen sist friskt i minnet skal hun regnes med en solid vinnersjanse. I kveld har Fashion Diva fått et mye bedre spor enn hun har hatt de siste startene, og vi tror hun har en god sjanse uansett posisjon underveis ved denne anledningen.

Innleveringsfrister Bollnäs
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Eriksson avslutter kvelden?
Peter Eriksson har en veldig fin hest i 7 Acriter som kommer ut i V65-6/DD-2, og da snakker vi om et fjerdevalg i spillet. Eriksson har kjørt veldig passivt med hesten i de siste startene, og 4-åringen har sett veldig fin ut i målgangen. I den siste starten valgte kusken å sitte når angriperne kom ut på den siste langsiden, men det var ikke et riktig valg av kusken (satt fast med alt av krefter igjen i mål).

Vi ble mektig imponert av Acriter på Solvalla 26/12 i fjor hvor han holdt farten strålende etter hardt press hele veien i fra tet, og det var kun den gode Melander hesten New York U.S. som var foran i mål ved den anledning. I kveld står Eriksson traveren perfekt til i sitt springspor, og vi tror kusken velger et offensivt opplegg denne gangen. Kommer han seg til tet skal han ha en solid sjanse til å lede dette løpet fra start til mål.

Denne uken vil det hver dag legges 500 000 ekstra kroner ekstra i DD-potten under V65-løpene på kveldstid. Det er ATG (tilsvarende Norsk Rikstoto) som tar denne kostnaden for å løfte DD-spillet. DD-spillet er allerede i utgangspunktet det kanskje aller beste spilleproduktet over tid og denne uken er altså betingelsene enda bedre. Så husk for all del å spille DD til Sverige denne uken (gjelder ikke V4-DD'en, men kun V65-DD'en på kveldstid).

OPPDATERT KL 13:00:De som fulgte Espens største DD-forslag (innl.pris kr 400) under V4-løpene på Åby kunne kvittere ut fantastiske 6 150 kroner ettersom hans glitrende V4 og DD-banker Umberto Star (kun et tredjevalg i spillet) vant med halve oppløpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere