RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

En herlig V4-banker

Solvalla byr på en gnistrende V4-omgang før V75-spillet lørdag og vi bankerspiller et andrevalg.

Sportspills meny lørdag:
V75 Solvalla: Valla skal kuppes
Oddstips 1: Rosenborg best i Oslo
Oddstips 2: Bryne snuser på opprykk

Tippetips: Dortmund er ikke sjanseløse

Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Det har vært stang ut for det meste på travet den siste uken for Sportspill, men under kveldens V65-kjøring på Biri sa det pang igjen. Kurt Leirvågs største V65-forslag (innl.pris kr 1440) ga fire femmere (hver verd kr 6 934) og totalt 27 736 kroner tilbake. Samtlige 14 andeslag betalte ut to femmere og totalt ble det dermed knallfine 221 888 kroner innspilt på Biri i kveld.

Vi står foran en fantastisk travhelg med Elitloppet på Solvalla søndag som det absolutte klimakset. Solvalla byr imidlertid på svært mye før den tid. Ikke minst en kanonspennende V75 lørdag ettermiddag det det ligger 60 milioner i premiepotten. Før det igjen er det V4 som gjelder og løpene holder gnistrende klasse.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Solvalla
V4 kl 12.45
V75 kl 14.30
V5 kl 15.15
DD kl 16.53

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V4-spillet holder altså usedvanlig høy klasse denne lørdagen og det ligger flotte penger i luften for de som klarer fire rette. Johnny Takter er en av våre absolutte favorittkusker i Sverige og han kjører også vår V4-banker lørdag.

Speeder ned alle
Det handler om superhoppa 9 Nalda Nof som skal ut i V4-3. De som husker godt vil erindre at vi bankerspilte denne hoppa under Unionstravet på Momarken 13. mars i år. Da overtok hoppa teten runden fra mål, men klarte overraskende nok ikke å stå imot Nettan Palema nedover oppløpet og skuffet en del. Skuffet også en smule tredje sist i Halmstad, men etterpå det har det løsnet. Nest sist spurtet hoppa som en vind til seier via siste indre under den nordiske V75-omgangen på Åby, og sist i Halmstad fulgte hoppa opp med en vanntett seier i Halmstad.

Har trukket spor ni bak bilen denne lørdagen i et løp det garantert blir tempo på. Svenskene stormvarslet for vår egen 2 Onion F.H. i dette løpet og med all respekt for denne, Nalda Nof er en bedre hest. Vi tror rett og slett at Nalda Nof er best i V4-3 og bankerspiller denne uten særlig tvil. Blir faktisk ikke mer enn andrevalget i løpet og det gjør naturligvis bankerspillet enda mer spennende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere