RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En imponerende banker

Foto: hesteguiden.com
Slåttodin var brenngod i comebacket sist og vinner igjen. Sjekk våre lunsjtips.

Det er lunsjtrav på Klosterskogen denne tirsdagen og en riktig fin meny i Skien. Etter oppvisningen til 10 Slåttodin sist i Drammen, har vi vondt for å se Moe Odin-sønnen tape tirsdag. Han møtte god hester sist i sitt første løp etter sju måneders pause, men kom likevel alene til mål og vant både overbevisende og på sterk tid.

Klikk her for å se våre V5-tips til Klosterskogen

Løp i kroppen skal ha gjort godt, og normalt er Slåttodin enda et hakk bedre i dag. Tiendespor bak bilen på en sprint er selvsagt ikke optimalt, men motstanden er ikke tøffere enn den var sist og det er også manglende form på flere av de antatt sterkeste opponentene. 12 Gode Tider gikk en bra tid sist, men tolvtespor er ikke lett i Skien. 1 Finnskog Frikk står fint til, men har ikke imponert veldig i det siste. Vi spiller 10 Slåttodin i V5-5.
Rangering V5-5: A: 10 B: 1-12-6 C: 3-2-4-8 D: 7-5-11-9

V5-1:
Et svært skummelt sprintløp innleder dagens lunsjtrav og her er det langt mellom profilene og det kan komme en overraskelse. 9 One Way Ås har trukket et ålreit spor og formen er det ingenting å utsette på. Spurtet flott bak gode Vegas Yankee sist, og gjorde et fint løp til fjerde i Halmstad nest sist. Kommer Truls Glittum noenlunde til herfra skal det være en bra vinnersjanse.

10 Oxford har ikke sprudlet den siste tiden, men grunnkapasiteten er bra og motstanden i dag helt riktig. Med klaff på løpsopplegget kan Oxford vinne. Fra et flott førstespor bak bilen er det slett ikke utenkelig at 1 Somolli's Win kan få alt sydd opp. Har hengt bra med til bronse i sine to siste løp og med økonomireise ser vi ikke bort fra at han tar årets første.

11 Fabian As har havnet i trening hos Eirik Høitomt. Er jo kjent som en utpreget frontrunner, dermed blir bakspor sjanseartet. Får han løpet sitt, speeder han fort. Gardering. 12 Burj Al Arab står med seier i sine to siste løp, men har ikke startet på mer enn tre måneder. Spor tolv gjør løpsopplegget uvisst. 2 Lyngsigne Rush kommer tilbake etter pause. Kan fly fryktelig fort på en sprint de dagene hun har dagen. 4 Ripasso ble femte på sterk tid sist og sprint er en fordel.
Rangering V5-1: A: 9 B: 10-1-11-12 C: 2-4-3-5-6 D: 8-7

V5-2:
1 Olympic Pine var sjanseløs til å svare smygkjørte Olympic Image i sitt siste løp, men holdt uansett koken flott til andre. I følge Vidar Hop ble More Chips-sønnen i overkant stri den dagen. Enklere selskap i ettermiddag og det er tetgaranti og da må det være en flott vinnersjanse. Men klarer Lars Anvar Kolle å holde ryggen til favoritten fra start med 9 K.L.M. Linedancer kan Lindy Lane-hoppa få alt sydd opp underveis og benytte siste indre. Klart motbud.

Vi synes vel disse to skiller seg litt ut, men 5 Un Dollar er en formhest som kan komme inn i leken, dersom Knut Robin Dalsbotten finner en god posisjon underveis. Fin tetvinner i Halmstad nest sist, mens det ble melkesyre siste 100 fra sist. 4 Beak's News sjokkvant enkelt for Ole Christian Kjenner sist. Er svært variabel Sagholen-hesten og outsider her.

7 Calcutta Hall er i form, men har tapt sportrekningen og må ha tur for å vinne her.
Rangering V5-2: A: 1 B: 9 C: 5-4-7-3-8 D: 10-6

V5-3:
2 French Prestige blir en av lunsjomgangens største favoritter, men vi spekulerer litt. Vant et bløffløp fra tet sist, imponerte ikke som toer på Sørlandet tredje sist, men skal ha all ære av innsatsen til sjette mot årgangstoppene nest sist. Kommer Kolle seg foran her og får dirigere, blir treåringen selvsagt vond å slå.

9 Meemat's Boy er imidlertid en fin traver. Forsvant i høggende galopp bak startbilene sist i Drammen, men gjorde et solid løp til sølv nest sist etter dødens i sisterunden. Unngår fireåringen galopp har han vist at han tåler å gjøre en god del selv. 10 Novel H. fikk et tøft løp sist, men holdt flott til tredje. Med ryggløp underveis i ettermiddag har Novel H. vist at han er en fin traver.

1 No Money D.K. har haiket med til flotte plasseringer i sine to siste løp, men fått maks uttelling. I ettermiddag er det atter førstespor og selv om ikke dette er en stjerne, blir det et fint løpsopplegg igjen. 3 Lucky News er en svært galopplysten krabat som dukker opp i regi Tor Olaf Halle. Skal ikke overses helt. 5 Othello er ingen stjerne, ei heller 6 Toga, men de kan vurderes ved videre gardering.
Rangering V5-3: A: 2 B: 9-10-1 C: 3-6-5-4-12-7-11 D: 8

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

V5-4:
Vi må prøve tredjevalget 4 Thai Online som vår tipsener i den fjerde avdelingen. Frontrunneren overrasket med en sterk spurt fra køen sist, og så nesten seiersfarlig ut inn på oppløpet. Speeden ebbet imidlertid litt ut og Thai Online måtte nøye seg med fjerde. I ettermiddag lukter det tet/lederrygg og da skal det være en bra vinnersjanse for Rite On Line-sønnen.

2 Quasimodo Quid spurtet flott til andre bak overlegne Usnooze Ulooze sist i Drammen. Fra et flott andrespor bak bilen har Juliano Star-hoppa flotte forutsetninger tirsdag og formen er helt på topp. 8 Korean Dior gjorde kanskje sitt beste løp i karrieren sist, men ytterste spor bak bilen er svært sjanseartet tirsdag. 1 Lucky Dior hadde ingenting spart fra lederryggen sist. Det var på full vei, sprint er en klar fordel. 5 Mystical Diva fikk maks som tredje i årsdebuten, og forsvant i galopp sist. Litt vanskelig å plassere her, med raske hester på innsiden.

10 Rocky Plush hang flott med sist og bekreftet form, men det er kanskje langsøkt å tro at noe slikt kan vinne fra bakspor?
Rangering V5-4: A: 4 B: 2-8-1-5 C: 10-7-11-6-3-9-12

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere