Las Vegas, 8. desember 2009

Når jeg skriver bloggene mine så må jeg innrømme at jeg ikke alltid tenker for mye over eventuelle konsekvenser. Det burde jeg kanskje begynne med. Det hadde i alle fall vært bedre for meg, og noen ganger de jeg skriver om. Men kanskje kjedelig for dem som skal lese dem? Ikke vet jeg. Jeg kommer nok til å tisse i motvind igjen, jeg. Men jeg bør kanskje unngå toppen av fjellet der det blåser mest...

Det er et par ting jeg må gå litt mer inn på etter bloggen jeg skrev sist.


- Burde avsluttet for lenge siden

Måten jeg har behandlet Anna på er langt fra optimal. Kanskje sågar det motsatte. Dette er noe jeg beklager på det dypeste. Jeg burde avsluttet forholdet for lenge siden. Og jeg burde ikke gitt henne håp om at det kunne bli oss i fremtiden. Hun vil alltid være min venn, selv om det kanskje ikke vil være gjensidig. Jeg har ikke et eneste vondt ord å si om henne og kommer aldri til å ha det. Det siste jeg har ønsket i denne situasjonen har vært å såre henne. Dessverre har jeg ikke klart å unngå det.

I utgangspunktet hadde jeg bestemt meg for å ha en reise med henne etter High Stakes Poker hvor vi skulle snakke om fremtiden. Hun brakk ankelen før jeg reiste og derfor ble ikke dette noe av. Etter HSP så måtte jeg tenke gjennom hva jeg ville med fremtiden. Jeg visste at jeg ikke kom til å være sammen med Anna. Selvsagt burde jeg reist hjem til henne og avsluttet på en ordentlig måte. Forholdet var slutt i hodet mitt, om enn ikke «på papiret». At jeg ikke umiddelbart reiser hjem gjør meg kanskje til en jævla drittsekk?

Hadde Kristiansand ligget litt nærmere Las Vegas hadde jeg reist. Men et døgns reise hver vei gjør det litt slitsomt. Kanskje bare enda en dårlig unnskyldning?

«Fortjener pepper»
Så til en annen viktig sak. Veldig mange av kommentarene har vært negative om meg. Helt greit. Jeg tar den pepperen jeg får, og jeg fortjener den. Men de av dere som begynner å snakke stygt om Vicki har jeg ikke mye til overs for. Mange kaller henne en golddigger. Dere skulle bare ha visst! Hun er ikke det i det hele tatt, og hun er en veldig sjenerøs og god person. Hadde hun vært det så kunne hun funnet et veldig mye bedre «bytte» enn meg. Jeg kunne her fortalt hvorfor jeg er hundre prosent sikker i min sak, men det lar jeg være. Hun har ikke gjort noe galt! Ikke i nærheten engang! Det verste hun kan beskyldes for må være dårlig smak når det kommer til det motsatte kjønn.

Les bloggen som skapte så mye oppstyr her!

Takker for lykkehilsener
Så til hyggeligere toner. De fleste av dere har gratulert meg og ønsket meg lykke til. Det setter jeg selvsagt veldig stor pris på! Takk skal dere ha! Det er svært hyggelig å få støtte når en gjør noe så spontant og ellevilt.

Hva som vil skje videre vil bare fremtiden vise.

Hva som vil skje med tanke på ny sponsor er også uvisst. Det kan være at mine siste ville påfunn har gjort meg til en som ingen sponsor vil ta i. Eller kanskje ikke det har noe å si. Igjen er det bare fremtiden som vil vise.

Til sist vil jeg igjen bare unnskylde til dere jeg har såret, og da Anna spesielt.

Andreas